Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Macrolane - prsia

Luxury

Ja som sa zaujimala o tuto metodu a doktorka, ktora ju pouziva, mi povedala, ze ked mi na konzultacii povie vsetky pre a proti tejto metody, urcite sa rozhodnem pre silikony. Takze som to dalej uz neriesila a som rovno na plastiku.

Elenaaaaaaaa

Ahojte,

ja som metodu Macrolane podstupila a bohuzial v dobe, ked som si to davala to bolo u nas este celkom nove a nemala som moznost precitat si vela diskusii na tuto temu, odhliadnuc od americkych kde boli niektore vysledky katastrofalne popisane, ale tak objednala som sa na konzultacie s tym, ze sa opytam odbornika.

Pre Macrolane som sa rozhodla hlavne kvoli tomu, ze nebola potrebna anesteza, iba lokalna, ze to boli len obycajne vpichy pod kozu, cize som myslela, ze jazvy budu minimalne ak vobec nejake a taktiez ze som myslela, ze na dotyk budu uplne prirodzene, co bol moj hlavny dovod. Lekarka mi to vsetko potvrdila, s tym, ze po tyzdni uz budem ok.
Zakrok prebiehal v pohode, necitila som nic, len taky jemny tlak, ale nic bolestive, mozno len na chvilku neprijemne. Dostala som specialnu podprsenku a po 2 hodinach na lozku som uz sla domov. Prvy vecer bol este v pohode, na druhy den prisli tie najhorsie bolesti, z polosedu v posteli som sa dvihala aj 10 minut. Cize 24 hodin som pretrpela a obycajne tabletky proti bolesti nepomahali, iba jedine v pripade ze som lezala a nehybala sa vobec. Na druhy den to fakt vyrazne povolilo a ten stvrty som uz necitila ziadnu bolest. Prsia boli ale este kusok naliate a na dotyk citlive. Stehy mi vybrali po tyzdni, s tym, ze po 2-3 tyzdnoch mam zacat s masazou aby prisa zmakli cim skor. Teraz som uz 3 mesiace po zakroku a musim povedat ze gel citim stale, je to tuhe, v oblastiach vpichu mi ostali jazvycky, ktore vyzeraju ako znamienka, ale su uplne symetricky pod prsiami takze ak by sa niekto na to zblizka pozrel, bolo by to vidiet. Tie kanaliky cez ktore mi vpichovali gel bohuzial je citit pod prsiami spolu s tym gelom, ked nosim podprsenku cely den aj ked spim, tak taku hodinu po vyzleceni to este drzi, ale inak sa to tam zase spusti a je to fakt citit a je to velmi cudne na dotyk. Ja som nechcela, aby si to moj priatel vsimol, preto som aj nevolila silikony, ale bohuzial sa musim riadne snazit aby to nebolo citit, masaze tesne pred tym ked viem ze by ma nahodou mal chytit za prsia a tak :) Cize ja som z toho sklamana, je to vacsie, v tricku to vyzra super, ale na dotyk nie. Ked som citala prispevky o silikonoch a ze ked sa pouziju tie prirodzenejsie silikony v tvare kvapky a pod sval tak ze to vobec nie je citit, a tieto nazory citam vsade, takze teraz lutujem, ze som si nedala tie, pretoze toto citit stale je a kym to zmakne tak sa aj ten gel vstrebe uplne :) Zbytocne som vytrpela bolest, macrolane sa o chvilku aj tak uplne vstrebe a vyslo ma to o tretinu drahsie ako silikony co vam vydrzia roky. Takze ak by som do buducnosti uvazovala zas nad zvacsenim, co asi aj budem, lebo som si uz zvykla na inu velkost, tak pojdem na tie silikony. To je len moj nazor, mozno niekto ma iny.

lacnejsie?

pozrela som tu stranku a jedno prso stoji 35000, cize 2 -70000. to je ako implantat, ktory vydrží dlhsie. tak nezda sa mi to efektivnejsie.

letnička

veď to, že sa absorbuje...ale mohla by to byt aj výhoda - teda myslím ak niekto nechce cudze teleso v tele..ale predsa ak by niekto vedel bližšie ceny tak by som sa potešila lebo ja som nič nenašla

fialkaaaaa

na internete som o tom citala minuly tyzden, ale zabudla som cenu.. no jednoznacne je to lacnejsie ako implantaty, len skoda ze to nema trvaly efekt :( ta kyselina sa ti absorbuje do tela casom, tak by sa mal tento zakrok opakovat kazdy rok alebo 2...