Rodičia nevedia pochopiť že ma priťahujú starší muži

Príspevok v téme: Rodičia nevedia pochopiť že ma priťahujú starší muži
syselka

Mam 16 rokov.Baby v mojom veku priťahujú užasný športovci a neviem aky blonďáci a tak.Ma viac priťahujú muži od 22 do 37 rokov.Jasne že dobre vyzerajúci.Moja mama raz začala som mnou diskusiu o laske.Spýtala sa ma či nejakú mam.Povedala som že ano.A povedala som aj že ma 29 rokov.No mama nechcela nič počuť o staršom.Ale ja svoju nemenovanú lásku milujem.Ale mama to nevie pochopiť.čo mam robiť?

syselka

sme spolu uz14 mesiacov a doteraz si polu perfektne rozumieme.Sex som s nim este nemala.A on nenalieha.Neverim ze by ma nejako zneuzival.

alzbee

A este co sa tyka jeho rovesnikov, tak nechce sa mi verit tomu, ze naozaj nejakemu kamosovi aj povedal, ze chodi so 16tkou...nie som jasnovidec, ale necudovala by som sa, keby im klamal, ze mas aspon 18...ja som mala 17 a moj priatel 22, ked sme spolu zacali chodit a uz vtedy svojim rodicom povedal, ze mam 18, pretoze mu to bolo blbe. V prvom momente som to brala tak, ze ci sa za mna v skutocnosti hanbi alebo co, ale vyvetlil mi potom, ze mnoho ludi mu vravelo, ze preco si s takou mladou zacina...i ked samozrejme som si vtedy o sebe myslela, ze ved som uz temer dospela, tak preco ma beru ako nejake štena mlade, ale az neskor som to pochopila, ze fakt som bola asi moc mlada..videla som to aj v tom rozdielnom zmyslani medzi nami. teraz, ked mam uz 20 a on 25, tak vidim, ze sme si uz rozumovo blizsie.

sweet_lolitta

Mna v tvojom veku tiez pritahovali starsi muzi (resp stale ma pritahuju muzi do 30tky, no teraz mam uz aj ja 20), suvisi/lo to aj s tym, ze som v nich hladala podvedome nahradu za otca, svojho ochrancu. Nemyslim si, ze je na tom nieco zle, no sama uvaz, ci ta tento muz nezneuziva len pre mlade telo. Mozno ta tu kazdy podcenuje, no mas mu okrem tela co dat?

alzbee

syselka: smiem sa spytat, ako dlho ste spolu? lebo ono je to casto tak, ze clovek si mysli, ze prave ten NAS partner je uplne iny, nez ostatni, ze on nas nadovsetko miluje, on by nas nikdy nepodviedol, nikdy by nam neklamal, nikdy by sme sa nepohadali...a tomu sa hovori prvotna zamilovansot:)) a prejde polrocik, rok a ruzove okuliare nam postupne padaju z oci...nevravim, ze je to 100%ne, ze on sa s tebou aj tak rozide. Mozno to bude naozaj nejaky vynimocny pripad, ze ta fakt miluje a planuje s tebou aj buducnost, ale uplne chapem tvojich rodicov, ze su proti tomu. pretoze zrejme nie su vcerajsi a dochadza im, ze on urcite postupom casu bude vyuzadovat aj sex, ktory do kazdeho vztahu patri (teda az ho este nepraktizujete) a keby som si ja mala predstavit, ze s mojou dcerou spava chlap o 13rokov od nej starsi, tak by mi to fakt nebolo jedno a snazila by som sa spravit vsetko mozne preto, aby ten vztah skoncil...aj keby mi dcera rozpravala, ze ho miluje nadovsetko.

tibike81

čo hovoria na takýto stav jeho rodičia??, či nedajbože rovestnícki kamaráti od piva?? :-))
úplne vážne: po rozpade tohto bude mať dievča veľmi ťažké problémy v citovej oblasti (vek 20+), a potom aj veľa námahy prípadní potenciálni frajeri v takom istom alebo porovnateľnom veku... Ide tu len o ďalší príklad potvrdzujúci moju teóriu.

sss111

ak ste si sudeni, budete spolu. Ja som v sestnastich zacala chodit s chalanom o 10 rokov starsim a zobrali sme sa.

syselka

lenze on taky nie je.Je mily a pozorny.Miluje ma a ja milujem jeho.
Ty trapaci v mojom veku sa hraju na velkych machrov.Cest vynimkam

alzbee

syselka: nemusis robit vobec nic...ver tomu, ze skor, ci neskor sa s tebou ten mladik rozide...Vies, je rozdiel, keby si ty mala dajmä tomu 26 rokov a on 39...tam je to uz o niecom inom. Ludia su viac na jednej rozumovej urovni...kdezto ty, ci chces, ci nie, si teenager a v zivote mas zrejme uplne ine zaujmy a priority, nez tvoj priatel-dospely chlap, ktory mozno coskoro zacne mysliet aj na zalozenie rodiny. Ja viem, ze ty to mozno ovplyvnit ani nevies, aby ta pritahovali mladsi, ale v tvojom veku vztah s takto starym chlapom fakt nema zmysel a myslim, ze postupne aj sama nato prides. Vyskusaj si hladat nejakych, ktori budu od teba maximalne o 5rokov starsi...

tibike81

chalanov zase priťahujú mladšie baby (nemyslím teraz vzťahy na ZŠ, príp. SŠ). Ale rozdiel 13 rokov, navyše v prípade dievčaťa pod 18, je extrémny. Dievčaťom lomcuje iba puberta.
Ja si totiž neviem predstaviť vzťah s takou žubrienkou; nebolo by sa ani o čom rozprávať. V prípade normálnosti oboch (voči fyzickému i duševnému veku) ide o úplne odlišné "svety" a náhľady na reálny svet.
Myslím si dokonca, že starý corgoň môže aj zneužívať.
Takže: rýchlo bežkať sa hrať s bábikou.