Mam 16 rokov.Baby v mojom veku priťahujú užasný športovci a neviem aky blonďáci a tak.Ma viac priťahujú muži od 22 do 37 rokov.Jasne že dobre vyzerajúci.Moja mama raz začala som mnou diskusiu o laske.Spýtala sa ma či nejakú mam.Povedala som že ano.A povedala som aj že ma 29 rokov.No mama nechcela nič počuť o staršom.Ale ja svoju nemenovanú lásku milujem.Ale mama to nevie pochopiť.čo mam robiť?
Rodičia nevedia pochopiť že ma priťahujú starší muži
kam do certa sa ponahlate s tymi vaznymi vstahmi tak mlade?
Mate potrebu mat problemy dospelych alebo co?
Nie je vam dobre zit volne a nezavazne?
Mno tak ja sa tym rodicom moc necudujem lebo podla mna vztah tak stareho chalana a tak mladej baby nema buducnost pretoze zo skusenosti mi vypliva ze v drvivej vetsine pripadov sa to rozpadne...a hlavne taky stary chalani chcu vaznejsi vztah takze v horsom pripade to on zobere na stalo a ked sa ona bude chcet rozist budu s toho len komplikacie. Vlastne jak to tak citam stalo sa to presne Mary255. A ked ide o tu postel tak to je pekne mizerny priklad. Neberem ti ze chalani su v tom veku bez mozgu ale kludne sisi mohla pockat tak do 17, 18 sak by ti nebolo nic uslo a nasla by si aj rozumnych ludi zhruba vo svojom veku.
Cassidy17 ja ziram ..dostala ma ta veta ze v postely som si ani s jednym neuzila..a mas 15 rokov a vyjadrenie hodne 30 cky ...to si akoze kolko mala uz tych chalanov v 15 co ti preslo postelou...!!!
Syselka: Ja ta úplne chápem. Ja mám 15 a môj ,,chlapec" ma 26. Milujemho a on mňa tiež. Je milý a pozorný. Mala som s ním aj sex, a ak to mám porovnať s chalanmi v mojom veku, tak tí sú úplne ako malé deti. Ani s jedným som si v posteli neužila. A ani keď som sa s ním chcela porozprávať.
Tibike: A prosím ťa, ktoré dievča vo veku 16 sa hráva s bábikami????? Si na hlavu alebo čo? Je to jej vec či s ním bude alebo nie
Ja mám tiež priateľa odo mňa staršieho o 9 rokov..začala som s ním chodiť keď som mala 14 rokov... aj moji rodičia boli strasne proti tomu.. ale postupne ako videli ze sa lubime tak sa s tym zmierili az dovtedy pokym ma nezacal obmedzovat a strasne ziarlit... potom naš vzťah len upadal a teraz neviem ako sa s ním mám rozísť po 4 rokoch, lebo je na mna naviazany a nechce sa ma vzdat..
vaasen:velmi pekne dakujem:Mnohi mi tu pisali aka som hlupa a ze ma iba zneuziva.On taki nie je.A my snad vieme najviac aky su :) A vidis ty tiez mozes chodit o 20 rokov starsim a je to v poho :)
viem, o com hovoris, co prezivas. od svojej rannej mladosti mam taky isty "problem", tiez ma stale pritahovali zreli muzi, kazdy ma odhovaral, ale aj tak som urobila po svojom, teda, ako srdce citilo.
fungujem uz 15 rokov v manzelstve, kde moj manzel je starsi o 20 rokov, mame spolu deti a zijeme stastne, mame si co povedat, rovnake zaujmy a vela sexu, aj ked si vela ludi mysli, ze starsi muzi uz nemaju tolko energie, ale opak je pravdou, ze niekedy som to ja, ktora nestiha...:)), prajem hodne stastia a lasky
alzbee: dakujem ze ty to chapes.
ja si myslim ze je uplne normalne ze sa to mame nepaci, boji sa o teba. a myslim ze aj keby si mala mladsieho, mala by nejake vyhrady. ak je ti s nim dobre, tak pohoda - a mama je fajn ze to nejak velmi neriesi, tak ta asi chape. mohla by ti nadavat, zakazovat, ale to nerobi, nie? tak mozes byt rada.
syselka: no tak co dodat?...ked si teda spolu rozumiete a mas pocit, ze to s tebou mysli naozaj vazne, si s nim stastna, tak ti prajem, nech vam to co najdlhsie vydrzi..dufam, ze sa nepopalis..ale pochop aj tvoju mamu. Snaz sa jej vysvetlit, ako sa veci maju a nesprav nejaku hlupost, aby ti mohla aj nadalej doverovat...