Ahojte. Moja frajerka sa rozhodla, že začne doma cvičiť na stehná a zadok, aj keď nemá skoro žiadnu celulitídu. Ale viete, spevňovať svalstvo treba, aj keď ako prevencia pred vznikom škaredej pokožky na stehnách a zadku. Celulitídu má možno tak 10 percentnú, aj to len taký náznak (kto v dnešnej dobe nemá aspoň náznaky)a aké cviky, alebo metódy jej poradíte na spevňovanie a vytvarovanie zadočku?
Celulitída- rada
vidim ze tema je uz presunuta zo sexuologie ;)
co poviete na skakanie na svihadle? ja teda zatial s celulitidou viditelne problemy nemam, ale naznaky pri stlaceni pokozky tam su. som stihla a zhadzovat zrovna nepotrebujem, ale nieco na spevnenie by sa zislo tak som si spomenula na svihadlo ze to neni take narocne na vybavu a priestor a bavi ma to. na stehna by to mohlo byt dobre co myslite?
co ma toto spolocne so sexom a sexuologiou???
cavko, moja priatelka ma tiez hlavne zadocek aj trosku stehna, mne to nevadi, ona sem tam spomenie ze bi mala cvicit atd ale obaja vieme ze na to nema cas a vidrzalo bi jej to asi 2dni, to cvicenie myslim. Ako si napisal kto v dnesnej dobe nema na pokozke trhlinky po rychlom raste ci celulitydu, baby sa uz vivijaju rychlejsie a aj to sposobuje tieto problemy,niekedy treba pokozke trochu pomoct napr. kremovanim, je kopa pripravkov. Na zadok a stehna pokial viem su najlepsie bicykel-korcule pripadne steper, no naj su tie korcule.