Zdravim,
Mam problem na penise sa mi urobil zvlastny pupak. je ako vyrazka ale nie je nahnisany ani nejde vytlacit. velky je asi ako priemerny stipanec od komara (ale nie je to stipanec od komara) neboli ani nesvrbi. Ma niekto napad o co ide? diky
Pupak na penise
Už je to bezpredmetné, nakoľko tento príspevok je z roku 2009, ale ak niekto s podobným problémom natrafí na túto stránku a hľadá odpoveď, tak podľa môjho názoru to môže byť vyrážka, ktorú spôsobil možno obyčajný nevyrastený chĺpok, keďže je nebolestivá a môže ťa tam dolu trápiť aj dlhšie obdobie. Treba zájsť na urológiu, predsa len, netreba to zanedbávať takéto veci, urológ ti to tam prepichne a bude pokoj. v inom prípade, niekedy takáto vyrážka môže znamenať vaginálny herpes, u mužov sa prejavuje väčšinou vyrážkou. Ak to máš, vírusu za nezbavíš a prenesieš to aj na partnerku. A to je iná bolesť, čo sa týka žien, keď to dostanú.
Ale ved ked sa boji, tak som mu len poradit chcela:)) na tej stranke odpovedaju na vsetky penisne pliagy..chce vediet, co to je, tak tam by mu mozno povedali, ze obycajny nevinny pupacik :D :D
alzbee_Dnes 14:31 link trochu od predmetu témy :-)
Pupi_Včera 20:13 ide zrejme o obyčajnú vyrážku; ak ju nebudeš príliš rýpať, zmizne sama.
vyskusaj napisat na www.nebojtesa.sk :)