moj priatel strašne žiarli,žiarli na všetkých,upodozrieva ma z takých vecí čo by mi ani vo sne nenapadlo, a nenechá si vysvetliť, že sa mýli,kolko krat je svojím tvrdením uplne presvedčený..snažím sa ako len možem, ide ma už roztrhnúť z toho ako sa mu snažím dať najavo, že ho lúbim a on je pre mna jediny.Nikam bez neho už nechodím,vzdala som sa všetkeho,som len s ním,ale vždy si nájde dovod kedy ma začne upodozrievať, že čo ja s kým robím,aj ked len do obchodu idem,alebo psa vyvenčiť tak si namýšla kadejake veci ..už z toho nevládzem,velmi sa trápim pre tu jeho nedoveru a žiarlivosť.A dalej už naozaj neviem čo mam robiť,neviete čo by som ešte mohla spraviť,aby mi veril a prestal žiarliť?
Prehnana nedovera, ziarlivost
Obrat situaciu. Zacni ziarlit Ty a vycitat mu, ze Ta podvadza. Zoberies mu vietor z plachiet :)
Ahojte mám podoný problém až na to že s manželom sme už 6 rokov a on my stále neverý. Máme spolu chlapčeka - keď som bola na matereskej tak mu to totalne vyhovovalo lebo som bola zavreta doma a na navštevy som chodila len ku svokrovcom alebo mojim rodičom. Ale od kedy som nastúpila do práce tak má stále niejaky problém. Sleduje hodiny že kedy dojdem domov a keď meškam tak už to mam aj patrične vykričané že skym som ho podviedla kedže chodim na aute s chlapmi. Už ma to fakt ubíja nevládzem ďalej takto. Stále mu vysvetľujem že ako ho milujem a aky je pre mňa dvoležitý ale jemu to nestačí. Už som mu aj povedla že ak to takto pojde ďalej tak sa rozvedieme nie kvoly tomu že sme sa podviedli ale kvoly jeho žialivosti. Hoci si svoju prehnanu žialivosť uvedomuje ale niejako to nevie prehltnuť. Pritom bol on moj prvý čo sa týka sexu a on mal predomnou strašne veľa žien takže žiarliť by som mala ja a nie on. Milnule mi odvodonil že žiarli preto lebo je medzi nami 6 ročný vekový rozdiel takže ja som ešte mladá a nedozreta... fakt už neviem ako ďalej chcem zachrániť naše manželstvo ale už ma nebavý počúvať aká som ja kur.. a oveľa prudšie narážky.
ahoj zlatičko naše mrzi ma to ako to dopadlo chcela som ti to uz napisat v prvom odkaze ale nevedela so aku ma povahu.....no teraz viem ze ked ta udrel raz udrie ta aj viackrat...nechcem ta strasit ale taketo pripady ako je on moze sa ti vyhražať ze si nieco urobi ked ho nechaš....nie že tebe dačo ale sebe...aby ta prinutil zostat...potrebuje tvoj priatel pomoc lekarsku pomoc neviem kolko ste spolu kolko mate rokov ak poznaš jeho rodičou nech ti s tym pomožu,lebo viem ze ti na nom zaleži...ak nebude chciet tak ho nechaj bude to tazke ale urob to a uvidiš ako sa zachová..ozvi sa potom.....pa
fuu 3bitka
tak toto som si aj myslela ze to takto dopadne ale mrzi ma to...ale takeho cloveka nezmenis. a myslim si ze 1 den je az prilis kratko na to ak sa aj snazil, ze mu to vydrzalo..
necaka ta s nim nic ale nic dobre a myslim ze tou fackou to zaklincocal..to bol uz vrchol a teraz to spravil ak prvy krat ak nie neviem ale bude sa to opakovat pri jeho povahe ver tomu a bude to coraz castejsie...pozri ste "iba" priatelia nie manzelia neviem kolko mate rokov ci byvate spolu alebo este kazdy u rodicov ak kazdy osve a ak sa neda s nim rozist z oci do oci ze robi toto tak cez telefon ja sice nemam rada taketo riesenia lenze on ti "nedovoli" sa rozist sama si videla ako reagoval..a potom uz mi neodpisovat nedvihat telefon a pod...jasne mu dat najavo ze ho nechces
ak ho mas rada tak to bude veelmi tazke ale nepodvol sa.....naozaj od takeho chlapa prec bude to len horsie a horsie a uz teraz je to neznesitelne...
Tak babule:( to som dopadla....ta jeho poslušnosť mu vydržala sotva jeden den:(pred včerom ma zas hlupo upodozrieval, aj ked sa sam potom presvedčil, že sa mylil, ani sa neospravedlnil, len ma urazal:( a ked som to už bola rozhodnuta skončiť, nepristupil na to...stale sa chcel rozpravať...aj sme sa rozpravali, no to aky je on bezchybny a všetko je moja vina sa nedalo dlho pocuvať, tak som odišla, aby nešiel za mnou, tak som si aj pobežala, no ked ma lapil, tak sa mi dostalo poriadnej facky:( a teraz zas ospravedlnovanie...ja sa už bojím, neviem čo mam robiť...povedala som mu, že to nema vyznam,ale akokeby to nevedel pochopiť:(
denisee: no tak myslim, ze keby ta nejaky cudzi zacal pred nim hladkat po prsiach, tak by hadam uz zacal ziarlit :D neboj, urcite mierne ziarli, len to proste nedava tak velmi najavo...moj priatel je tiez taky. Nikdy som na nom nevidela, ze by ziarlil...aj ked som tancovala na dakej zabave trebars so spoluziakmi. Kludne mi povedal-bezkaj sa zabavit:)) lepsie, nez keby mi mal robit zo zivota peklo ziarlivostnymi scenkami...je to cele o dovere:) ja tak isto nerobim ziadne scenky a pritom vo vnutri trosku ziarlim, ked "treba"-to je prirodzene. len to nedavam najavo:)
Moj problem je taky ze moj priatel vobec neziarli ani trochu.Je to normálne?
Drzim vam palce:))
ahoj karolinka1
presne taky je aj ten moj, kolko krát som z toho bola úplne zúfala, ked si mlel tie svoje vykonstruovane teorie a mna vobec nepočúval..tak uvidím ako to bude teraz, ja sa budem tiež snažiť, snad to bude dobre...jasné,budem informovať o pokrokoch,alebo zlyhaní