Mne sa pupok hojil pol roka, tiež ma to bolelo .nemohla som ani na bruchu spať a na zatlačenie ma to bolelo.mne na to pomohol týždenný pobyt, čo som si zaplatila v kúpeľoch lúčky. po porade s lekárom v tých kúpeľoch mi naordinoval denné kúpanie vo vnútornom liečivom bazéne a cvičenia rôzne /fit lopta, cvičenie na panvové dno/ , magnet na podbruško a vaňové minerálne vane a vlastne tam som si tento pupok po laparoskopii vyliečila behom týždna. Pol roka po operácii ma to ešte bolelo a jeden lekár mi poradil tieto kúpele a naozaj tá voda vo vnútornom bazéne robí \"zázraky\" na doliečovanie jaziev a poranený a komplikácií po laparoskopiách , alebo sekciách. rany sa hoja okamžite, poranenia sa vyliečia aj vnútorne aj vonkašie sa hoja pooperačné jazvy po laparoskopiách a sekciách. naozaj tá voda tam robí zázraky. Nielen na ženské problemy ale na všetky pooperačné jazvy a hojenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!en týždenný pobyt si tam zaplatiť cca 2 procedúry denne a lekárovi na vstupnej prehlaidke povedz, že chceš každý deň vnútorný bazén na zahojenie jaziev. Víde ti v ústrety a naozaj sú tam vynikajúci lekári a vedia na čo tá voda dobre robí.