pred mesiacom som oslavovala 18-ku a bratranec mi povedal ze sa mu pacim atd atd......cely tyzden mi z toho bolo zle,pretoze je to oja rodina kamarat,prezili sme spolu detsto.bolo mi to neprijemne vyhybala som sa mu,ale vcera som ho stretla v meste a zabavali sme sa.nepili sme ale nakoniec sme skoncili na jednom wc a viete si predstavit co:((
najhorsie je ze pi od rana vypisuje ze ma lubi:(co mam robit??bojim sa ze ked to doma poviem nasi ma zabiju alebo vyhodia z domu:(on ma 20...poradte mi
vztah s bratrancom?
Myslis jej antikoncepcny ucinok, alebo ine???
fixka: nemam rada ludi co len kritizuju....tak stalo sa,mozno si to dobre uzila aj ked teraz ju to stve
no tak to je trapas, s bratrancom by mi to uz len zdravy rozum nedovolil, ale ten ste vtedy ocividne nepouzivali.
praveze ti panovnici boli vacsinou posahani a degenerovani ked sa krizili medzi sebou.
Pol roka po vysadeni asi tazko....
preco by nemohla??mozno je to 0,01 percento co otehotnie aj napriek tomu
nie je to v dnesnej dobe uplne bezne, ale najma v minulosti to bola dost bezne, a dokonca vacsina stredovekych panovnikov sa zenila s blizkymi pribuznymi - bratranci, sesternice. vtedy vsak skor islo o udrzanie prestize rodu a spojenie majetkov a uzemi. ale myslim, ze ani teraz to nie je take tragicke, a co sa tyka deti- ak by mali byt nejako postihnute, to by potom vacsina europskych pamatnikov nebola v poriadku- ale vacsinou boli, takze myslim,ze geneticky to nie je take hrozne