pred mesiacom som oslavovala 18-ku a bratranec mi povedal ze sa mu pacim atd atd......cely tyzden mi z toho bolo zle,pretoze je to oja rodina kamarat,prezili sme spolu detsto.bolo mi to neprijemne vyhybala som sa mu,ale vcera som ho stretla v meste a zabavali sme sa.nepili sme ale nakoniec sme skoncili na jednom wc a viete si predstavit co:((
najhorsie je ze pi od rana vypisuje ze ma lubi:(co mam robit??bojim sa ze ked to doma poviem nasi ma zabiju alebo vyhodia z domu:(on ma 20...poradte mi
vztah s bratrancom?
tak ja som vzdy brala aj ked je bratranec a sesterka este za dost blizku rodinu...je to cudne...
to je trosku chore nie? to mozem rovno s bratom alebo fotrom, aspon to zostane v rodine,hahaa.
len si uzite kym ste mladi,len bacha aby ste si nezarobili na dieta....to by smrdelo problemami...ale pokial ide len o sex a ste bez zavazkov jedine co vam niekto moze vycitat je moralka,ale ja ju nemam tiez:-)
fuuuuj fakt mi je zle.....
stretla som sa s nim a vyriesili sme az nic:(povedal ze na tom nie je nic zle....ze deti nechceme ale zabavit sa moze...tak ja neviem mne sa fyzicky paci ale je to bratranec:(
mirka 23 vidim, ze mas uplne ine nazory na vsetko. Bohuzial tie tvoje nevychadzaju z faktov. Pokial nemas medicinske vzdelanie, nemala by si sa vyjadrovat k danym temam. Hormony sa z tela vyplavia do 24 hodin po vusadeni hak. Preto aj zena v tej tyzdnovej pauze v brani tabletiek dostane \"menzes\", krvacanie z hormonalneho spadu. Nic sa nestane, ak zena otehotnie hned po vysadeni. Ak by zena bola tehotna pocas uzivania vysokohormonalnej hak, je mozne, ze to uskodi muzskemu plodu. Bud si silne veriaca alebo vypatlana, ale trepes koniny vo vacsine tem. Ale na pobavenie dobre.
Mne sa stalo to isté.Síce je to už 10 rokov dozadu,ale na to len tak nezabudneš.Keďže žijeme v jednom meste a stretávame sa často.Poviem ti každá rodinná oslava,spoločná dovolenka a podobne je dosť zaújimavá.Myslím že sa cez to neprenesieme len tak.Zmení sa všetko,nebudete sa vedieť spolu normálne porozprávať a každý aj neúmyselný dotyk si budete vysvetlovať inak:)Je to teraz vtipné,aspoň pre mňa,ale spamatávala som sa z toho dlhé mesiace.Keďže u nás to trvalo pár týždňou a ja som ho ľúbila...
na margo HAK: ja som vysadila HAK a otehotnela som az po roku a to sme na tom intenzivne pracovali.
moja sestra vysadila HAK, ze si da mensiu pauzu a otehotnela hned po vysadeni. obidve mame zdrave deti, takze je to fakt individualne
No moja sestra otehotnela hned na druhy mesiac po vysadeni a ma dvojicky, zdrave.. Ale mas pravdu tema je zaujimava, skoda ju blokovat:-)