caute..prosim vas o radu:) uz 5 dni mi meska menstruacia a dost ma to rozculuje,lebo vzdy prisla vcas...som pribrala na vahe 2 kila a hrozne sa mi zvecsili prsia....ale stale ma pobolieva v podbrusku...dufam ze ich dostanem a ze to nic nie je :)
5 dni mi meska menstruacia
Ahojte, meska mi menzes 5 dni, zvycajne mi meskal ina den mozno dva. Mala som pred mesiacom zapal ciest, ale s frajerom spavame s ocbranou a davame si velky pozor, prosim poradte mi co to moze byt. Dakujem
Jasne Bianka, ze si tehotna - ten test nevyjde pozitivne iba tak, skor naopak, ze si este kratko tehotna a neukaze to. Takze k malej ti pribudne dalsie? Gratulujem ;)
mne meskal menzes skoro 2 tyzdne a dnes som ho dostala.kedze neberem HAK je to u mna normalne,lebo vzdy som mala nepravidelny cyklus.zbytocne nestresujte,lebo bude meskat este dalsich par dni :D
petuska, no čo by si robila... no nič, porodila by si... ako mnohé pred tebou už porodili...nebolo by si ani prvá, ani jediná ani posledná
ahojte...aj mne uz meska 5 dni menstruacia a velmi sa bojim...taktiez dufam ze to nic nebude...lebo neviem co by som robila...:(
aj mne sa sem - tam stane ze mi meska menstruacia a potom si uz zacnem nahovarat a tak ma uz aj brucho zacne boliet zle mi jee a tak ... ale 5 dni nie je zas az tak velaa
to aj ja mam tak... dokonca mne sa zvacsia prsia az dva tyzdne pred menstruaciou niekedy...