ahojte poradte mi ako mam namotat svojho byvaleho s ktorym sa este stale riesim aby sa naspett na mna namotal??chcem mu uplne poblaaznit hlavu len neviem ako.Dik za rady
Ako namotat chalana
pošli mu napr. tvoju fotku v plavkách alebo bikinách.
ale ja mu nechcem prva dat najavo co chcem.Ja chcem aby bol on ten co bude o mna bojovat.Dajte chalani nejake rady co na vas zaberaa :))
idz na to jednoducho. napíš mu sms, že čo chceš, alebo si aspoň dohodnite stretnutie. inak to lepšie nebude. určite ale neodporúčam riešiť niečo v prostrediach, kde je hluk a všetci pod vplyvom chľastu.
alebo skús ešte omotávať striptízovú tyč tam, kde sa nachádza. :-)
ale je tiež fakt, že chalani nemajú radi, ak sa dievča im priamo poddáva, musia mať sami (aspoň) pocit dobyvateľov... je otázne, akého má teda tento kocúra.
tak to mas fajnn :)) len ja sa bojiim ze keby zacnem nieco riesit z niekym inyym tak by zacal aj on aa bohvie kam by to az u nho zaslo :(..jaaajj co mam robit :(
No tak to sa mne ten byvaly tiez potom priznal, ze ma chcel dlho spät (aj jeho spravanie to dokazovalo, no kedze sa nejak nemal k cinu, tak som si myslela, ze si len namyslam:)), ale ze mi to nechcel vraviet, ked sa uz raz so mnou rozisiel...az ked som sa zacala stretavat s jednym chalanom, tak az vtedy sa prelomil a spytal sa ma, ci by som sa vratila:))
no u nas je to asi tak ze on by ma aj mozno chcel podla toho jak sa ku mne chovaa len ako keby sa bal mi navrhnut vztah alebo co..velmi divne je to vsetko aa ja by som proste chcela ho poriadne namotat aby chcel len mna a aby sa uplne zblaaznil do mna..len fakt neviem ako nato..poradte nejake tipy a triky
No osbne si myslim, ze ked ta raz uz naozaj nechce, tak sa mozes aj na hlavu postavit a jeho nazor asi nezmenis...i ked neviem, ako je to teda medzi vami. So mnou sa priatel rozisiel po roku a stvrt...a ja som ho stale strasne chcela naspät a zaroven som bola aj nahnevana, ze z nicoho nic ma poslal k vode....tak som si povedala, ze raz olutuje, ze sa so mnou rozisiel :D :D a tak som spravila iba jednu vec-zacala som si viac verit...pretoze dovtedy som nejak extra sebavedomie nemala. Zacala som byt so sebou spokojna, mala som sebavedomejsie vystupovanie, zacali si ma vsimat aj ini chalani a vsimol si to aj byvaly:))..a cuduj sa svete, potom sa ku mne vratil:)) nevravim, ze to bolo zrovna kvoli tomu, ale myslim, ze to trosku zohralo rolu, lebo chlapi maju radi, ked ma zena aj sebavedomie:))..i ked neviem, ako je to u teba, ale snad som aspon trosku poradila:))