Sex v prírode

Patrik@MU

No my keď sme s frajerkou niekde von, tak vyhľadávame občas miesto, kde by sme si to mohli užiť pod holým nebom...buď v kríkoch niekde alebo tak...na deke na lúke sme to ešte nerobili, len po stojačky od zadu, oprieť o nejaký strom a ide sa...

alzbee

No my sme s priatelom raz boli v takom malom hajiku, ale bolo to dost nepohodlne-sice sme mali so sebou deku, ale uplne vsetko ma pichalo...a este sme mali so sebou na experiment aj vibracny kruzok, no moc som si ho neuzila...a nachvilu sme sa dost zlakli, ze tam niekto ide, ale to tam len pobehovali kone za ohradou :D ale hovori sa, ze sex v prirode je ovela intenzivnejsi, lebo ten vonkajsi vzduch na cloveka nejak priaznivejsie vplyva, nez ten domaci :))

dianqaa

noo tak o tom by som mohla vela rozpravat ... sex v prirode no na luke je super aspon pre mna ja to take uplne odreagovanie sa ... mam radsej suchu zem heh ale raz sa mi stalo ze pod vplyvom alkoholu som sexovala s priatelom v dazdi na blate a pri tom nas este pristihli kamosi z partie ale ani sme o tom nevedeli:D ale co uz aspon sme sa zasmiali ked sme vytriezveli:D