Sex v prírode

adamko pan

Mám tu fajnové čítanie. 8 polôh do prírody, bezpečnostné zásady, narušitelia aj pozitíva... Kliknite -odkaz odstránený-

natalyka

Raz sme to skúšali zo zadu - to bolo fajn, lebo po stojacky (v podstate mas jedno kde si), ked som sa oprela o strom, ešte týžden som si necitila chrbat:). potom sme sa rozhodli, že si najbližsie vezmeme deku a repelent. sex bol skvely, len skoda, že repelent nezabral:)

džúska

Mno takže ja som mala tiež sex v prírode, ale mám stým zlé skusenosti..neviem nepácilo sa mi to vobec, ešte stou mojou alergiou na žihlavu :(..a kolená zošuchané, ale inak sex OBLUBUJEM!:D

honeyz

Stacilo 1x v prirode - nepohodlne,vsetko ma tlacilo, chrobaky na nas lozili, postiopana som bola, otrasne. Nevidim na tom nic romantickeho.

kamoskaa

my sme to robili v mojom vchode, ked sme este nemali poriadne kde:), v parku na lavicke rovno pri chodniku, stastie, ze bola noc a nikto nesiel a na krytej plavarni (to nas ale asi niekto videl, len sa nikto nestaral) a pri jazierku, ale z toho som mala strasne modriny uplne vsade..:-D a este ma napada vlak- raz som mu robila oral v osobaku, v takom tom, kde nie su kupecka a od len s vystrcenou hlavou do ulicky pozeral, ci niekto nejde.:-)

AdamKrt

Tiez som skusal. Bolo to zaujimave. Cloveku sa vsak kazdu chvilku zdalo, ze niekto ide a tak to bolo take prerusovane. Trochu mi vadil ten pocit, ze sa tam niekto moze objavit :) Nakoniec nas ocumovalo z vysky praskovacie lietadlo :-)

:-Pbebe

s byvalym som praktizovala sex v prirode ci pri vode...ci vo vode :D no a nacapali nas dvakrat raz cigani isli na drevo a neodisli cumeli jak hotentoti no co vam poviem hanba rychlo sme startovali este ze sme boli v aute :D a druhy raz pri vode no ...a inak sex na ulici ci v prirode je fajn je to vzrusujuce :-)a teraz som si spomenula ze ltt mestka policia nas skoro vymakla tiez ale stastie ze len skoro