Čavte...čo vravíte na sex v prírode, v lesíku, na lúke, za kríkmi? Aké máte s tým skúsenosti a páči sa Vám to, poprípade Vás to viac vzrušuje? Pristihol Vás už niekto pri akte? Iba taký prieskumik :-)
Sex v prírode
Raz sme to skúšali zo zadu - to bolo fajn, lebo po stojacky (v podstate mas jedno kde si), ked som sa oprela o strom, ešte týžden som si necitila chrbat:). potom sme sa rozhodli, že si najbližsie vezmeme deku a repelent. sex bol skvely, len skoda, že repelent nezabral:)
Mno takže ja som mala tiež sex v prírode, ale mám stým zlé skusenosti..neviem nepácilo sa mi to vobec, ešte stou mojou alergiou na žihlavu :(..a kolená zošuchané, ale inak sex OBLUBUJEM!:D
Myslim ze teraz je to jedno odkial kam, komare a hmyz je premnozeny :D
Honeyz, ale keď budeš postojačky od zadu, tak po Tebe nebude nič liezť...
Stacilo 1x v prirode - nepohodlne,vsetko ma tlacilo, chrobaky na nas lozili, postiopana som bola, otrasne. Nevidim na tom nic romantickeho.
my sme to robili v mojom vchode, ked sme este nemali poriadne kde:), v parku na lavicke rovno pri chodniku, stastie, ze bola noc a nikto nesiel a na krytej plavarni (to nas ale asi niekto videl, len sa nikto nestaral) a pri jazierku, ale z toho som mala strasne modriny uplne vsade..:-D a este ma napada vlak- raz som mu robila oral v osobaku, v takom tom, kde nie su kupecka a od len s vystrcenou hlavou do ulicky pozeral, ci niekto nejde.:-)
Tiez som skusal. Bolo to zaujimave. Cloveku sa vsak kazdu chvilku zdalo, ze niekto ide a tak to bolo take prerusovane. Trochu mi vadil ten pocit, ze sa tam niekto moze objavit :) Nakoniec nas ocumovalo z vysky praskovacie lietadlo :-)
s byvalym som praktizovala sex v prirode ci pri vode...ci vo vode :D no a nacapali nas dvakrat raz cigani isli na drevo a neodisli cumeli jak hotentoti no co vam poviem hanba rychlo sme startovali este ze sme boli v aute :D a druhy raz pri vode no ...a inak sex na ulici ci v prirode je fajn je to vzrusujuce :-)a teraz som si spomenula ze ltt mestka policia nas skoro vymakla tiez ale stastie ze len skoro
Mna raz nacapali dve baby, ale davaj pozor, aby ti do vnutra nejaky krokodili nenaliezli :-))))