Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tikanie-Vykanie...Mna urazí ked mi Tikaju..čo Vy na to

Príspevok v téme: Tikanie-Vykanie...Mna urazí ked mi Tikaju..čo Vy na to
janka91j18

Ahojte Ľudia
Chalani aj Baby !!!
Mám Otázku/Otázky .........................

Mám 18rokov A vadí mi skôr uraz keď mi začnú Tikať,fakt nemyslím rovesníci alebo niekto taký starý ako ja ale taký v obchode.u doktora,proste von!!!
Keď som mala 15rokov každý my Vykal a teraz mi Tikajú ako malé deco...napr..že:Čo chceš dievčatko,aleboČo by si chcela moja,v bloku si zdravíme..ja Dobrý Deň a ony AHOJ jak decko...fuuj..alebo u Doktorky ,som bola u krčnej a tiež tikala...jak decko.
Som si už povedala keď mi začnú tikať tak ja im odpoviem ale tiež tikaním...

Alebo taka baba(50r) v obchode si kupovala vložky a ne vedela aké ma kupiť,popýtala ma poradu..ale jak deco...Hej Ty nevieš,.....tak ma to naštve

Otázka na Vás aké máte s týmto skusenosti Vy??? Urazíte sa zato ked vám tikaju???

Alebo od ktorého veku vam už netikali ale len vykali...

Ďa

malaalam

najprv sa spravaj ako dospela a ostatni si to mozno vsimnu,ale aj tak preco by ti mali vykat?!? ked ako prejav ucty v zivote beries vykanie, tak asi este nie si dost zrela. A este ak si myslis ze si najdes chalana ked ti zacnu vykat, tak si na omyle. Skor sa budu smiat na tom ako sa rozuculujes ako 5rocna ked ti tykaju.

whee_ee

janka, zacni prosim ta riesit nieco plnohodnotnejsie:))

nechapem,preco ti to tak vadi... mozno na tych 18 nevyzeras alebo co... tak si daj cedulu na celo ze si velka dospelacka a nech ti laskavo vykaju :)

janka91j18

rodičom ja tykam aj oni mne...ved rodičia a rodina+znamy je ine..ale iný nech vykaju...

každý i šofer autobusu mi furd dava polovičný listok..a tyka mi...sere ma to,hneva ma to..chcem si najst frajera...možem? ne!!! bo z decom čo vypada na 14r nikto nazačina..a mám pri tom 18!!!!!!

janka91j18

nam každý v škole VYKAL..dokonca aj upratovačka

Jasne ked som bola v Poľsku..zas toto iste..TYKANIE..zas...viem nechcem sa hnevať..ale vyzerám jak decko ktorému tykaju..čo chodí ešte do ZS...

Aj poštárka mi tyka..ved ja ju nepoznam....nesom jej sesternica aj rodina...ta ked som jej ja začala tykat..hned povedala že prečo jej ja tykam..ale ja som jej ja povedala že aj vy ste mi tykali..a ona že ja možem...ta velka spravodlivosť..

katka...

Co riesis? Ked sa spravas tak, ako to vyplyva z tvojho pisania, tak sa necudujem, ze ti tykaju. Ak chces, aby ti vykali, zmen spravanie. Ja mam 25 a vobec mi nevadi, ak mi niekto tyka, aspon si este pripadam mlado. :) Vykanie je o respekte a ludia ho zrejme pred tebou nemaju. A nemysli si, ze ked mas tesne po 18, ze uz si neviem aka dospela. A teraz vsetci padnu na zadok, leby ty uz si dospela.

kme23

Dovol aby som sa zasmial :D :D:D:D:D:D:D:D:D
Skoncila si strednu a brigadujes :D :D :D No parada, to si urobila dieru do sveta.... Nic v zlom
Tykaj, vykaj... rob co uznas za vhodne ... Slusnost kaze starsim vykat, pokial Ti oni sami nenavrhnu tykanie...

whee_ee

tak ich popros nech ti vykaju, ked ti to tak vadi..

mam 18 a mne je jedno ci mi niekto vyka alebo tyka, dokonca u nas na skole niektori profesori vykaju, ale je to take zvlastne, aj ked sa k nam maju spravat ako k rovnocennym ale predsa:)..

mne je napr. u lekarov lepsie ked mi tykaju, pride mi to osobnejsie a lepsie sa citim, ale kazdeho vec...

btw, deti od susedov mi vykaju a ze "dobry den" :D:D