Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uzkost v chrbtici

jessica 11

to je tá chyba neísť von...práve pobyt na čerstvom vzduchu ťa zbaví únavy...kyslík prekrví celý organizmus...tak niekoho vezmi von, nechod sama...uvidíš pravidelný pobyt na vzduchu veľmi pomáha...
Teraz bude fajn počasie výjdi von a uži si slnko...aj to je vynikajúci lekár...nebud uzavretá len doma...to je útočisko, ktoré v nás niekedy spôsobuje depresie, úzkosti...

adka00

Nie chvala bohu nemam ine problemy len co som napisala.Ale u mna je to stale tak ze po velkom strese ma zacne boliet chrbtica tahuje svalstvo ,sklbu v nom nervy no fakt ta psychika je potvora.Ked sa na mna volakto pozrie nikto by nepovedal ako trpim ,ale co citim ja !?!?

adka00

Snazim sa len je to este cerstve a som sama doma manzel je na kamione tak ani ma to von netaha lebo mi je stale zle od zaludka a hrozne som unavena .No aspon som rada ze si nenamyslam choroby viem ze su to nervy,Ale som rada ze sa z toho da dostat .

jessica 11

musíš veľa relaxovať...dostať zo seba stres...prechádzaj sa veľa, chod do lesa nadýchaj sa zlboka čerstvého vzduchu...pred spaním ti doporučujem prechádzky...uvar si dobrý čaj...veci si usporiadaj tak, že dôležité nevyhnutné...a tie ostatné počkajú....potrebuješ ozaj oddych a relax...sama si nájdi čas pre seba....

adka00

JESSIKA mala som teraz strasne toho vela umrela mi moja zlata babicka na to tyzden mi havaroval syn .Ja mam neznesitelne bolesti v krizovej oblasti nevladzem stat na nohach nervy mi v chrbtici skacu no hrozne.Ale som rada ze si sem prispela a pomohla.Len dufam zew ma to prejde .

jessica 11

psychologia je veda...len veda...a ak človek má byť človeku nápomocný nestačí mu ovládať poučky a pokecať s pacientom...to je nič...je potrebné vedieť aj vplyv na fyzické zdravie, ovládať relaxáčné metody a podobne...ale základ je byť človekom s otvorenou dušou a byť v prvom rada nápomocný a nerobiť si čiarky, koľko pacientov prešlo dverami.

Ak by mala adka problémy čisto len s chrbticou, to neurolog zistí...to mi ver..v prípade je obmedzenie v chrbtici, to pri vyšetrení sa dá zistiť, zápal nervu taktiež...no pokial je chrbtica voľná a bolesť pretvrváva...je isté, že neurolog po rozhovore zistí, či daný pacient neprežil alebo neprežíva nadmerný stres...a ten sa zvykne dosť často v chrbtici odzkladliť....mnoho psychických poruchá súvisí práve s pohybovým aparátom, ktoré slúžia ako "maskovanie!.

A nie všetci lekári, učiteľia, robotníci, murári robia svoju prácu naplno....a ako sa hovorí tisíc ľudí, tisíc chutí...nie s každým sme spokojní, kto nás ošetruje....

pre Evku vysvetlenie...psycholog nepredpisuje lieky, nepichá injekcie...ten robí terapiu...pričom psychiater sa zaoberá medikamentoznou liečbou, ktorá môže byť kombinovaná s terapiou.....ale to ona určite všetko vie....o tom som presvedčená!

jessica 11

milá Evča...aká je moja nápln práce tak to je moja starosť hádam a svoju prácu robím dobre....počas dovolenky môžem prispievať na týchto stránkach, tebe toto vysvetľovať nemusím...nerobím sa múdra, ale tvoje zhadzovanie o niečom svedčí....

Tým, ktorým pomôžem som rada...a tí ktorí to nesnesú, prípadne sú zakomplexovaní tak to je už ich problém...