Preco ludia veria dietam?

Príspevok v téme: Preco ludia veria dietam?
Tara:)

ahojte,ja tiez nepatrim k najchudsim ludom zacala som chudnut no kd som videla teid iety ze "zazracne" schudnutie kto viekolko vela kil za maly cas..tak ma to preslo..ale casom som si uvedomila ze som na svoju hmotnost "nevykysla" za noc aleboza par dni ze to trvalo roky.. tak som zacala pomalicky chudnut:
april2009:
175cm,83kil,110-87-108

jul2009:
175cm,67kil, 106-73-98

pokracujem na 55-58kil..
a pritom som sa nikdy necitila hladna nikdy som nemala nicoho nedostatok neprenasledovali ma chue na nieco co mi chyba a navyse jojo efekt som mala nulovy.. teda aspo nsa zda ze je nulovy.. cca do zaciatku jula som mala mierne upravenu stravu-davala som si pozor trochu co som jedla a posledne dva tyzdne som jedla co mi prislo pod ruku a cvicila som len niekedy.. a prirastok na vahe ziadny!..
a pricom moja kamaratka naletela na nejaku dietu..schudla s 88kil na 60 za dva a pol mesiace dva tyzdne si nedala pozor a ma ich spet...

preco su ludia taky ze uveria kazdej jednej diete?!!..preco nechcu pochopit ze nepribrali za noc?

alzbee

bejbyvi: no ked sa citis dobre, tak potom nic nemen:)) ja som si ta hned velmi chuducku predstavila, ked som sa porovnala so mnou, ze som o 5cm nizsia a 5kg tazsia:))

bejbyvi

alzbee - no ja mam sice prsia mensie takze nemozem povedat rici aj cici... ale kebyze sa posnazim, tak by som urcite vedela pribrat, ale takto sa citim tak akurat... :) asi mam lahke kosti :D

anna 1982 - netreba drzat diety, potom schudneme:)

anna1982

Chceme schudnúť, ale priberáme. Držíme diéty, ale nechudneme. Jeme málo, ale ručička na váhe stojí. Nie je to divné?
zhodte ako ja 25 kg s fresfood.sk

BINGO :-) ide sa na plaz

alzbee

bejbyvi: no ty praveze priber! :)) ved pri takej vyske musis byt chuducka, nie? Ja mam 168cm a 55kg a som taka akuratna (rici aj cici:)), spokojna so sebou, i ked by som chcela postavu spevnit...

bejbyvi

monica gazpio - ale aspon si na to prisla.. niektore na to neprijdu nikdy a cely zivot sa mucia hladovkami... a neboj podla mna urcite postupne pomaly das dokopy svoj metabolizmus:)

monica gazpio

Diéty sú somariny. Prišla som na to bohužiaľ až v 19 rokoch. Ale už mám do..... metabolizmus. Pamätajte na to, že ľahko sa do..... metabolizmus, ale ťažko sa napráva. Viem o tom svoje. Stravovať sa podľa nejakej knihy, ktorá ordinuje, čo s čím kombinovať, ktorý deň čo a koľko jesť a o ktorej hodine je blud. Nechápem, ako v dnešnej dobe môžu byť baby také, ktoré skočia na lep autorkám kníh o diétach, pritom o škodlivosti diét je toho na nete až až. Vtedy, keď ja som dospievala, tak net nebol a prirodzene som chcela schudnúť, ale predtým, než som začala hladovkou či diétou, ma nik neupozornil na to. Až potom začali kecať, jak už bolo neskoro. Potom som už bola v pasci. Buď jojo-efekt alebo mentálna anorexia. A tak sa to striedalo. Z extrému do extrému.

bejbyvi

pridavam sa k tomu, ze diety drzat je blbost.. tvoj clanok som prebehla len ocami.... a ja sa nevazim, lebo meriam 173 a mam 50 kil a ja si meriam skor obvod bokov a mozem povedat, ze som dala 4 cm dole a to nedrzim ziadne diety.. len sa zdravo stravujem(co podla mna nie je ziadne dietovanie...teda ako pre koho)... ked mam chut na sladke, tak si dam sladke.. drzim sa len par zasad a vsetko funguje:)