Ja nevládzem s týmto fungovať:((( vôbec necítim sex, ani trochu!

Príspevok v téme: Ja nevládzem s týmto fungovať:((( vôbec necítim sex, ani trochu!
necitim sex

V sexuálnej poradni mi bohužiaľ konkrétne nepomohli, aj keĎ mi odpovedali...preto to skúšam dať aj sem. Ja nevládzem s týmto fungovať:(((

mám 21 rokov, sexuálne žijem od 17. som vzrušená cc3x v týždni, ale dosahujem orgazmus jedine ak ma partner tam dole

dráždi z vonku rukou ale penisom NIE, keď je vo mne. Už som zúfalá toho, že sex a samotný pohyb penisu vo vagíne ma nijako animinimálne nedráždi a to som tam dole dosť úzka. Skúšali sme teda
zapojiť to dráždenie rukou ku sexu, aj iné praktiky, vyskúšali sme všetky polohy, no výsledok žiaden. Začalo ma všetkobaviť až keď zo mňa vytiahol penis. Proste sa cítim akoby mi boljeho penis úplne na nič, a to nie je malý. Proste ako náhle mámpenis v sebe, moje vzrušenie dokonca klesá, ale je zaujímavé, žestále som vlhká a že stále ma neprešla chuť, potom mi partnersnáď ani neuverí, že z toho celý čas fakt nič nemám :/. ProsímVás, ako je možné, že keď som zdravá aj telom aj dušou mám tentodivný problém? Žiaden pôžitok zo sexu aj napriek tomu, že som často vzrušená? Nepomáha nič v pošve, prst mi je nepríjemný a ajkeby mi pomáhal vibrátor, nič by to nemenilo an tom, že penisnecítim vôbec. Mám vraj nižšiu inerváciu no nikto mi nevedelporadiť, ako si ju zvýšiť. Proste vôbec ani trochu ma to nedráždiani pri zmene polohy ani keby neviem čo sme robili. som zúfalá abudemmusieť povedať pravdu partnerovi...Ja nevládzem takto žiť :(( Aj jachcem byť "normálny" človek čo aspoň niečo pocíti...takto ma sexzačal frustrovať a stále ho často chcem, hoci ma nebaví, leboverím, že začne, no výsledok oničom:((
PRosím Vás, pomôžtemi(:Ďakujem

Priateľovi som to stále nepovedala: čiže som vlastne klamala a pretvarovala sa jak bol rok dlhý lebo som mu nechcela ublížiť, no nakoniec ubližujem obom. Nechgcem sa stým zmieriť, nedokážem to a nedokážem Ďalej takto fungovať...:(((

necitim sex

No aj ked mi ho hdue drazdit pri sexe, neriesi to necitlivost zvnutra. Proste nevadi mi ze nemam vaginalny orgazmus nkedze sa viem tesit z toho 2heho typu, to je aj statisticky v normale, no vadi mi ze necitim zvnutra nic. Inac sme to skusali a dopadlo tio tak ze ma to vobec nedrazdilo, klitoris mam vzrusivy ked vo mne nie je penis:O nechapem preco:O a potrebujem sa nausit preciti sex zvnutra, toto by opet odviedlo pozornost od problemu...proste musim najst polohu na drazdenie zvnutra. Zahada je aj to ze vnutri ma nedrazdilo nic...ani prstovanie. No mozno by som mohal skusit venusine gulicky!

AdamKrt

Tak by sa este dalo jedno. Skusat take polohy, kde ma Tvoje lono dosiahnutelne rukou a moze Ti pritom stimulovat klitoris.

Alebo si mozes este zapnut do zadocku vibrator a milovat sa klasicky do vaginy.

Pokial neskusis, nemozes vediet. Mozno to bude fungovat, alebo treba byt trpezlivy...

necitim sex

sissska: kazda z nas ma narok na radost zo sexu! musime to povedat! nie sme menejcenne ani podradne! jasneee ze som sa tiez pretvaroala asp kvoli nemu, no to nema zmysel,ja uz to nebudem dusit v sebe:)

AdamKrt:skusali sme vsetky mozne polohy.
skusali sme lhocizne aj kratke milovanie, pri silnom prirazani ma to akurat strasne boli a slabe mi nic nesposobuje. Zozadu poloha ma vzrusuje akurat tym, ze sa "nemozem branit" je to sexy predstava, no v skutocnosti ma nedrazdi. Partner si vsimol ze pri milovani nemam porgazmus no netusi ze z toho nemam vobec nic, ale aj tak sa snazil dlho vydrzat a hladkat ma pri tom atd...proste stimulovat. No akonahle je vo mne penis, zanikne vsetko vzrusenie. Pritom ma nastastie nikdy nikto neznasilnil, nezneuzil, sexualne netyral a predstava sexu ma vzrusuje, aj predohra, aj oblecenie nosim sexy lebo sami to paci. Proste ludia co ma poznaju ma musia mat za dracicu, lenze ja zo sexu nemam potesenie! A to mam sex len z lasky, bez lasky som ho neskusala lebo taky nechcem.

sissska

veď to,sexuálne žijem vyše 4 rokov a tiež sex sama iniciujem,lebo tiež stále verím,že raz to príde,ale ako hovoríš,predtým ako zasunie tak som vzrušená a na sex sa teším a akonáhle zasunie tak koniec,akoby ma vypol,ako vlhká som,ale už z toho nemám vôbec potešenie :( jediné,čo ma tom teší je,že priateľ je uspokojený...asi to znie divne,ale kto nemá tento problém,to nepochopí...už som sa zverila psychologičke,ale nepomohlo to,stále mi chcela nahovoriť,že mi niekto musel týmto smerom ublížiť,ale mne sa fakt nikdy nič zlé nestalo a tak mi povedala,že nechcem spolupracovať a tým sa moje návštevy skončili,proste fiasko :( a rita 23 ja neviem,či je to odvaha,skôr neviem ako by som mu to teraz po tých rokoch,čo spolu spávame (mám stále rovnakého partnera už 5 rokov) povedala,že som nikdy nič z toho nemala,chápeš,mohol by to brať ako zradu,alebo ja neviem...som zbabelá v tomto,nie odvážna :(

AdamKrt

Tiez sa divim, ze to zamlcujete. Keby mi nieco take partnerka povedala, tak by som chcel, aby som to vedel co najskor a co najskor by som sa mohol viac a viac snazit, ako vyriesit spolu tento problem.

Mimochodom, nepomahaju vobec napr. ani polohy zo zadu, keby slo o velmi tvrde prirazanie ?

Inac, ako dlho mavate pri milovani pohlavny styk ? Myslim to tak, ze ako dlho sa v posteli milujete ? Ze mozno to chce len praktiky, ze treba dlhsi cas na stimulaciu. Podstatne dlhsiu predohru, alebo aj dlhsie milovanie. Ak je to kratke, nestacis sa vzrusit.

Ako je partner na tom s vydrzou ? Skusa to iba chvilku, ci aj niekolko hodin ? Mozno, keby o tom vedel, snazil by sa viac a dlhsie...

necitim sex

drzim ti palce:) 2ja su na lepsej ceste ako 1 sam, preto sa mu idem zdoverit. bojim sa ze mi to ani neuveri, vyznie to ako vymysel, kedze som sa cely cas pri sexe slastne tvarila ze je to OK:((( proste som chcela nech to klape:( pravda zranuje pravidelne mna, sliape mi po stasti, a teraz urcite pravda zrani aj jeho:(

rita23

obdivujem vas dievcata, ze o tom partnerovi celu tu dobu mlcite a trapite sa samy. Mam cosi podobne, ale ja konkretne z casu na cas po sexe ticho placem, ze nemam orgazmus, (naladi ma k tomu partnerov). A nedokazala by som mu klamat. Hovorime si skutocne o vsetkom. A som rada, ze moje trapenia nesie so mnou. Aj tie najintimnejsie. Ved komu inemu by som sa s tym mohla zdoverit? Ste silne osobnosti, ked dokazete pocity pred partnerom tak dlho ukryvat.

necitim sex

:( to mi je fakt luto ze to mas aj ty( preklinam tento problem...ale nie som v zaciatkoch,4roky zijem sexualne amam 2heho partnera a sex iniciujem aj ja dost casto, lebo som dufala, ze len praxou sa to zmeni...no mozno je pravda ze to "dozreje" v 30tke:( alebo mame faklt nizsiu darzdivost ale nikto mi nevedel povedat co s tym:( neska sa chcem zdoverit priatelovi:(

sissska

moja bohužiaľ ti nepomôžem,ja to mám presne ale úplne presne ako ty,ja už fakt neviem,ešte aj vekom sedíme aj začiatkom sexuálneho života...ja som to partnerovi tiež nepovedala :( neviem,kde je chyba a som z toho smutná :(