V sexuálnej poradni mi bohužiaľ konkrétne nepomohli, aj keĎ mi odpovedali...preto to skúšam dať aj sem. Ja nevládzem s týmto fungovať:(((
mám 21 rokov, sexuálne žijem od 17. som vzrušená cc3x v týždni, ale dosahujem orgazmus jedine ak ma partner tam dole
dráždi z vonku rukou ale penisom NIE, keď je vo mne. Už som zúfalá toho, že sex a samotný pohyb penisu vo vagíne ma nijako animinimálne nedráždi a to som tam dole dosť úzka. Skúšali sme teda
zapojiť to dráždenie rukou ku sexu, aj iné praktiky, vyskúšali sme všetky polohy, no výsledok žiaden. Začalo ma všetkobaviť až keď zo mňa vytiahol penis. Proste sa cítim akoby mi boljeho penis úplne na nič, a to nie je malý. Proste ako náhle mámpenis v sebe, moje vzrušenie dokonca klesá, ale je zaujímavé, žestále som vlhká a že stále ma neprešla chuť, potom mi partnersnáď ani neuverí, že z toho celý čas fakt nič nemám :/. ProsímVás, ako je možné, že keď som zdravá aj telom aj dušou mám tentodivný problém? Žiaden pôžitok zo sexu aj napriek tomu, že som často vzrušená? Nepomáha nič v pošve, prst mi je nepríjemný a ajkeby mi pomáhal vibrátor, nič by to nemenilo an tom, že penisnecítim vôbec. Mám vraj nižšiu inerváciu no nikto mi nevedelporadiť, ako si ju zvýšiť. Proste vôbec ani trochu ma to nedráždiani pri zmene polohy ani keby neviem čo sme robili. som zúfalá abudemmusieť povedať pravdu partnerovi...Ja nevládzem takto žiť :(( Aj jachcem byť "normálny" človek čo aspoň niečo pocíti...takto ma sexzačal frustrovať a stále ho často chcem, hoci ma nebaví, leboverím, že začne, no výsledok oničom:((
PRosím Vás, pomôžtemi(:Ďakujem
Priateľovi som to stále nepovedala: čiže som vlastne klamala a pretvarovala sa jak bol rok dlhý lebo som mu nechcela ublížiť, no nakoniec ubližujem obom. Nechgcem sa stým zmieriť, nedokážem to a nedokážem Ďalej takto fungovať...:(((