prosím poraďte mi, lebo ja už fakt neviem čo mám robiť. som na materskej dovolenke 2 roky, tým pádom sa nejak často ani nedostanem ďalej od domu ako na prechádzku po okolí. moj problém spočíva v tom, že ak mám ísť nieka napr. k lekárovi, vybaviť niečo na úrad, či len na nákupy autom (nie ja som šofér), autobusom alebo vlakom, tak ma polhodinu pred odchodom pochytia žalúdočné krče a nasledne musim na WC. no nielen 1x ale dokonca aj 5x.je mi to hrozne neprijemne, parkrat som kvoli tomu takmer zmeškala aj spoj. najprv som si myslela, že sa mi to stane len keď musim isť verejnym dopr. prostriedkom, ale v poslednom čase ma tento problem trapi aj keď mam ist len do vedlajšej dediny s autom na nakup (šoferuje manžel, ja nemam vodičák). už som z toho nešťastná, dokonca sa snažím vyhnúť hociakým cestám. je leto, manžel navrhuje na každý víkend nejaký malý výlet, ale ja to len odmietam, lebo nechcem znova a znova zažívať tie krče a behanie na WC.
žaludočné nervy
ahojte, ja mám asi tiež niečo s nervami :), keď mám nejaké stresové obdobie, tak ma bolí alebo taký blbý pocit mám pod ľavým rebrom, potom trochu ďalej... alebo mabolí rameno...všetko stres. Teda dúfam. Ak stres pominie, tak ma nič nebolí.
Ahojky Tita,
ja mam podobne problemy. Zazila som tazku traumu a zistila som ze mam zo vsetkého strach. Nezazila si aj ty nieco co ta velmi trapi a nevies sa z toho dostat, a preto su tieto stavy u teba na dennom poriadku? Ja neuzivam ziadne lieky. Snazim sa chodit stale von a nemysliet na to ze ma moze prehnat. Zatial sa mi to dari. Mna najviac prehána v noci , ked rozmýslam nad tým co bolo.
lena a to ti kto predpisal? lebo ja som už v koncoch, manžel ma nahovoril, takže zajtra idem k všeobecnej dr. poriešiť tento problém. ďalšia vec je, že by som chcela ďalšie babatko, tak ani neviem, ako by som to mala riešiť, aby som mu počas tehu neubližila. a ďakujem vam obom,že ste sa mi ozvali.
tita26 aj ja som mavala take problemy ako ty. a skusila som vselico mozne, dokonca aj co radil RNG a colostrom a psyliom. no nepomahalo. jedine co mi pomaha je uzivanie kordycepsu 1x denne a to v hodinach kedy je v cinnosti hrube crevo t. j. v tomto obdobi od 6.00 do 8.00, ked sa zmeni cas 5.00-7.00.