JAA SOM LEN zvedaváá či to bolí :)
bOLí tO??
tak ked ta to bude velmi boliet, tak vedz ze to nie je ten pravy, a bude to pravidelne boliet, pri byvalom ma to bolelo dva roky..a teraz som s novym konecne a je to prenadherne,aspon zistis ci je tzo ten pravy,-)
taa vyskusaj a uvidiis:D
Aj mňa to bolelo keď som si buchol malíček o posteľ :)
Mňa to bolelo veľmi, prvých 5min fakt dosť....Ako koho...je to individuálne:-)
Mňa to bolelo veľmi, prvých 5min fakt dosť....Ako koho...je to individuálne:-)
mna to pri prvom sexe vobec nebolelo,bolo to uuužasne:-)
LucQa287: cca 70-90% žien (dievčat) to pri prvom pohlavnom styku bolí. Či už trocha alebo viacej. Ale to je iba preto, že psychicky si možno myslia, že sú pripravené, ale dakde v podvedomí, ktoré neovládajú sa nachádza vnem, že ešte je možno priskoro, z toho vznikajú obavy a z toho nedostačujúce uvoľnenie. Čiže pošva sa neprispôsobí, neuvoľní a priame vnikanie, ktoré rozširuje steny vagíny spôsobuje bolesť. Ja som si s partnerkou na prvý pohlavný styk počkal až po 5 a pol mesačnom chodení, pričom som ju obšťastňoval prstami a jazykom už určitú dobu (cca mesiac a pol). Natoľko sa prispôsobila a natoľko mi verila, že je ten správny čas, že ju to potom pri pohlavnom styku absolútne nebolelo, ba priam sa z neho tešila :)) [to mi povedala ona, nie že by tak nevyzerala, ale... :D]
Takže, snaž sa vydržať a vyčkať ten správny okamih a bude to pre teba nielen nezabudnuteľné (lebo také bývajú prvé pohlavné styky), ale aj krásny zážitok, ktorý budeš chcieť rozprávať každému!
Veľa šťastia v láske a sexe ;-)
No ono ked ta postipne komar , tak to ani velmi neboli , skor to svrbi . Zadaj , co by malo boliet :-) .