Dobry den, mam 21 rokov, sexualne zijem od 17. som vzrusena cca 3x v tyzdni ale dosahujem orgazmus jedine ak ma partner tam dole draydi yvonku rukou a penis NIE je vo mne. Uz som zufala z toho, ze sex a samotny pohyb penisu vo vagine ma nijako ani minimalne nedrazdi, a to som tam dole dost uzka. skusali sme teda zapojit to drazdenie rukou ku sexu, aj ine praktiky, vyskusali sme vsetky polohy z Kamnasutry, no vysledok ziaden---zacalo ma vsetko bavit az ked zo mna vytiahol penis. Proste sa citim akoby mi bol jeho penis uplne nanic, a to nie je maly.
Mam 20 rokov a uz 2heho sexualneho partnera, no rovnako ako pri prvom ziadne drazdenie vaginy pri sexe necitim a uz som z toho seriozne smutna, lebo vzdy som len hrala divadielko ked som si to xela uzit som si uzila jedine predohru a cely sex mi vobec nic nepriniesol, ani keby sme neviem co zapojili do toho. Proste akonahle mam penis v sebe, moje vzrusenie dokonca klesa, ale je zaujimave, ze stale som vlhka. a ze stale ma nepresla chut, potom mi partner snad ani neuveri ze z toho cely cas fakt nic nemam:/ no proste akonahle je vo mne dnu penis necitim ziadnu rozkos, pritom mi na penise samotnom vobec nic neprekaza, a nahe muzske telo je pekne.
Prosim Vas, ako je mozne, ze ked som zdrava aj telom aj dusou mam tento divny problem? ziaden pozitok zo sexu aj napriek tomu ze som casto vzrusena? preco ten penis ako keby necitim? hoci nie je maly? ako dosiahnut aspon pocitenie drazdenia? A je mozne ze mam skratka necitlivu vaginu? Dakujem za vase rady. A ak je pravda taka kruta ze s mojou vaginou ma penis drazdit niky nebude, kludne mi to napiste, potrebujem vediet pravdu. Dakujem krasne a prajem Vam pekne leto:)