Mozem podla vas zacat posilnovat svalstvo ked este kojim? Mam 3-mes. dietatko. Ci sa do mlieka nezacne vylucovat morfin alebo ina latka. Dakujem..
Kojenie vs. posilnovna
Ked to nepojde po dobrom, tak po zlom.. Len si chranim dieta. Smrt mozes priat mne, no moje dieta z toho vynechaj!
pochybujem, ze elle je povodna ele... idem spat
Nenecham aby sa mi niekto vyhrazal, je to otrasne... Aj ja som schopna zajst za hranice a uvedomujem si to...
preco ze si sa sekla?
Inner, uz som ich oznacila a nikto nic :-(
tak asi som sa sekla... boze, ved s tymto prestante. To fakt niekoho bavi pisat tieto somariny?
Ta osoba, ktoru tu vypisuje tie nechutnosti, nech si svoje infantilne fantasmagorie riesi vo vlastnej hlavicke. Ved je to uplne trapne.
Elle, kasli na to. Zbytocne sa rozculujes. Ten clovek je rad, ze je anonymny, inak by sa ti s takymito slovami neopovazil ani pozriet do oci. Skoda sa tym zaoberat. Ked si registrovana, mozes tie prispevky oznacit za nevhodne, prevadzkovatel stranky by ich mal potom zmazat.
Dnes v noci sa pozriet do zrkadla a zbadas prvy krat svoju ozajstnu tvar!! Nezlakni sa
Fuj to je otras!!! To co si za kreaturu Verpec?? Bud si vedoma toho ze ked sa ti nepodari mat deti, vies uz teraz ze preco a ked uz nejake deti mas, tak chudatka, lebo vies co ich caka.