Krvácanie s konečníka

dahafert

Prave som po operacii hemoroidov -laserom.Som velmi spokojna.Urcite neodkladaj, môzu to byt hemoroidy,alebo aj trhlina konecnika.Vrelo odporucam: MUDr.Domov ma operoval. www.chirkoz.sk tu sa docitas.Nevahaj!!Prinasa to zbytocne problemy a bolesti, kym sa toho nezbavis.

boka

vyborny pripravok je HEMODIN - zarucene pomaha. Moj priatel mal skoro cely rok rovnake problemy a potom vyuzival jedno balenie a je po problemoch. je to len vyzivovy doplnok.

jaja

Ak si mal tvrdšiu stolicu mohol ti prasknut konečník.Teda ak bola tá krv čerstvá.Nie je to až také vážne,treba upravit stravu,zvýšit príjem vlákniny,tekutín,aby stolica nebola tvrdá.A kúp si mastičku FACTU alebo MASTU S a tým si potieraj konečník.Ak by to bola zlatá žila,mal by si bolesti.Ale možeš si kúpit už spomínané aj ako čipky,tie sú na zlatú žilu.

nelly

Ahoj,ten tvoj problém podľa toho čo píšeš môžu byť hemeroidy (zlatá žila), môžeš mať vnútornú alebo vonkajšiu zlatú žilu.Vonkajšia je, keď ti z konečníka trčí kus mäsa a vnútorná je keď to máš vnútri v konečníku.Moje odporúčanie choď sa dať vyšetriť,lebo môj priateľ týmto prešiel(on mal vnútornú...)skončil na operácií a vybrali mu 12cm čreva.Tak nečakaj a choď.Viac informácií sa dozvieš na tejto stránke stlač písmeno H a tam sa ti to ukáže.Veľa šťastia