Dobry den, chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti. www.emms.cz
Dakujem.
MMS kvapky
no ja teda neviem, poznam 2 ludi, ktori MMS skusali, a nic, nevyliecili sa. Ale je pravda, ze nemali rakovinu.
Odpovedam, pozri si na pribalove informacie hociktoreho lieku a uviodis co vsetko mozu sposobit, vcitane smrti.
Takze ked sa chces liecit inac ako neskodnymi doplnkami, tak aj oxidacne cinidla prichadzaju do uvahy,. Aj ked nie su celkom neskodne, lebo ucinne zabijaju rozne mikroby a parazity a pomerne velmi malo poskodia telo. V pripade rakoviny by som rozhodne nezavahal a ked ju neviem zastavit doplnkami, tak siahnem na ucinne chemikalie, ktore su ovela menej skodlive ako chemoterapeutika a pri tom casto ovela ucinnejsie.
Lekari dnes uz dost casto pouzivaju napr ozonoterapiu, hyperbaricku kyslikovu terapiu a mnohi aj peroxidy a menovane chloraty, povacsine ale potichu, aby ich za to neprenasledovala monopolna medicka komunita.
Oxidacia samozrejme poskodzuje telo, ale v pripade, ze ma clovek smrtelnu chorobu je aj docasne poskodenie oxidaciou lepsie, nez smrt.
Totiz oxidacne poskodenie vie po case telo antioxidantami regenerovat.
Pozri napr na
www.cancertutor.org
kde rozni znami lekari popisuju metody liecenia rakovin prave tou "skodlivou" oxidaciou
Medzi oxidacne metody nepriamo patri aj infuzia vysokych daviek vitaminu C, ktora sposobi podstatne zvysenie obsahu peroxidu v makrofagoch, ktore takto vedia oxidacne znicit rakovinne bunky. Aj metoda dr Budwig s lanovym olejom a tvarohom je vlastne zalozena na rebalance potencialov na bunkovych stenach cim saa zvysi oxidacia v rakovinnych bunkach co su extra kyslikom znicene.
MMS je bielidlo, silny oxidant. v podstate sa zle deje v tele daju zhrnut pod proces oxidacie, preto su potrebne tzv. antioxidanty, aby tieto deje v tele zvratili... a vy si vedome chcete do tela toto davat? MMS je biznis s ludskou hlupostou.
Prezyvka055 100litrov! chlordioxidu predávajú za 33€ ;-)
Chcel som len humorne poukázať na tých, čo kšeftujú s kvapkami MMS.
keď za 100mililitrov MMS sú schponí pýtať 20€ a viac.
Konečný výsledok u MMS s aktivátorom má byť chlordioxid!!
Aj keď u priemyselného chlordioxidu se zlučuje NaCLo2 12,5% s HCL 7%
a u MMS sa namiesto HCL použije kys citr a iný pomer, podla mňa ide o to,
,dosiahnuť tam tvorbu chlordioxidu, ktorý je tak ospevovaný.
Ale to je jedno. Ak to má naozaj blahodárne účinky, čo podla mňa aj má,
,tak dám za tú jednu 100ml flašku aj 30€
Keď sa chlordioxidom upravuje pitná voda a štátny hygienický úrad
a neviem aký úrad, to povolujú, prečo by malo byť MMS zlé??
dik za opravuju moja chyba :)
asi nevies citat o)
pise sa tam:
+ pre tích čo kupujete to drahé MMS 100ml za 20€...Tu máte 100l za 33€!
hchkgdtnl 100ml za 33eur? no to ma poser .. realna hodnota tej chemikalie z labaku je mozno 50centov aj to prehanam. fajne sa chcete na ludoch nabalovat
Dobrý deň.
Chcel by som aj ja reagovať na tútú diskusiu...v skratkách
MMS1 svojím zložením je to isté ako to, čo vyrába generátor chlordioxidu.
To jest, generátory chlordioxidu upravujú pitnú vodu.
Väčšina generátorv chlordioxidu sú certifikované normamy EN, CN,TUV a i.
Používajú sa ako náhrada chloru, chlordioxid dokáže zničiť baktériu LEGIONELLA
s čím má chlor celkom problém.
V rámci bohatších krajín prechádza veľa úpravovní vody z chloru na chlordioxid
ale jeho prevádzkové náklady sú dosť vysoké.
A teraz, koľkí z Vás čo tu kritizujete chlordioxid, pijete, varíte, umývate si
zuby atď vo vode, ktorú nám upravujú chlorom!? A ten je v tomto prípade viac
rizikový ako chlordioxid.
Ak to preženiem s chlordioxidom = poseriem sa
Ak to preženiem s chlorom = už sa asi ani neposeriem ;-)
Podla mňa, na tom chlordioxide naozaj bude niečo dobré.
+ pre tích čo kupujete to drahé MMS 100ml za 20€...Tu máte 100l za 33€!
www.pkr.sk
Ešte sem prilepím niečo z webu:
CHLÓRDIOXID - ClO2
Chlórdioxid je účinné dezinfekčné a oxidačné činidlo vyrábané priamo na mieste.
Aj keď ide o atómy chlóru, mechanizmus dezinfekcie je iný ako pri plynnom chlóre.
Nevytvára sekundárne reakcie ako je to bežné pri klasickej dezinfekcii.
Investičné náklady na prevádzku a údržbu sú relatívne vysoké. ?netvoria sa THM (trihalogenmetany)
-netvoria sa chlórfenoly, ani organické halogenidy
-je účinný voči spóram, vírusom a riasam
-nespôsobuje zápach
-vo vode je veľmi stály
-okysličuje organické zlúčeniny železa a mangánu
-odstraňuje mikrobiologické nárasty v rozvodnom systéme.
Negatíva spojené s používaním chlórdioxidu: ?schopnosť uvoľňovať niektoré inkrusty (usadeniny) vo vodovodnom potrubí
-ClO2 (chlórdioxid) je silný dezinfekčný prostriedok, ktorý môže negatívne pôsobiť na kvalitu rozvodnej siete
(korózia potrubia)
-najmä z ekonomických dôvodov nie je vhodný na použitie v malých vodných zdrojoch. Odporúča sa predovšetkým na dlhé
prívodné trasy a pre vodné zdroje, kde je potrebné kvalitu vody zabezpečovať účinnejším spôsobom ako je klasické
chlórovanie.
Dobry den, chcem sa spytat ci je nutne vysadit antikoncepciu ked chcem uzivat MMS kvapky...dakujem
Achernar niekedy obycajna zdrava strava nestaci, no vseobecne robia najhorsie ludia kt sa rozhodnu takto sami si dokaslat telo napriklad prostrednictvom MMS.
Dalsia vtipna vec poukazujuca na hlupost tychto ludi je ze si kupia tuto chemikaliu za 20eur pritom jej realna cena je par centov.
No skoda reci, darwin si uz s tymito ludmi poradi :)