Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MMS kvapky

BJ

TakUrcite... nechaj ho tak ... on ani nesoli jedla, lebo sol - chlorid sodny, sa pouziva, na posyp ulice. :) Navyse sa to podoba na chloritan sodny, a to je predsa to SAVO, tak to urcite bude skodlive a NESMIE sa to uzivat vnutorne. :)

TakUrcite

Faith Healer, môj ty pocit, najprv si naštuduj niečo o mms kvapkách a potom sa skús vyjadriť. To že sa nejaký chemický prvok/zlúčenina využíva aj inde ako v oblasti zdravia má akože znamenať že je škodlivý? To že sa napr. hydrogénuhličitan sodný používa do hasiacich prístrojov pre teba znamená že sa ho v živote nedotkneš alebo neskonzumuješ? Sklamem ťa, možno si ho už aj jedol/pil a niekoľkokrát, je to tzv. sóda bikarbóna.
To že je chloritan sodný napr. používa na bielenie je síce na prvý pohľad dosť nepríjemné. Lenže ty si asi myslíš že sa užíva čistý alebo čo. Keď si naštuduješ čo sa vytvorí po zlúčení tohto prvku s kyselinou citrónovou a ako to v tele pôsobí tak ostaneš prekvapený.
Prípadne si prečítaj všetky komentáre v tejto diskusii, ale to je zbytočné, hádam by si nemenil názor. To by bolo pre teba určite ponižujúce.

Ludo FF

BJ, myslím, že je logické, že MMS bieli zuby keď ide o chemické bielidlo. Doma to tiež používam, ale na čistenie iných vecí a nie zubov...

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

BJ

MMS casto pomoze, ja to pouzivam uz roky, na vselico.
Najlepsia vec, je ako to dokaze vyliecit zuby a vybielit ich, zbavit ich povlaku, vyliecit dasna... asi na zuby je to najlepsia vec. Opat, iba cisto MMS by vytlacilo asi 90% vsetkych past na zuby a priemyslu, co sa na tom prizivuje, vratane 90% zubarov.

Treba byt vsak opatrny, videl som ako ludia spackali aj najjednoduchsie navody, ale vsak kvoli tomu neraz zle dopadnu aj kvoli normalnym liekom. Ja sam by som to nikomu nedoporocuval, iba na sebe to testujem. Pouzivam to uz roky, ale len mensie davky. Na vyssie si netrufam. Problem vidim v tom, ze ludia su zaparazitovany, a zaneseny tazkymi kovmi. Samotne MMS riesi aj tieto veci, no niekedy sa vplyvom detoxu moze spustit neprijemna reakcia, ze mozu skoncit aj v nemocnici. To MMS za to vlastne nemoze, robilo si svoju pracu a vynicilo patogeny, len prilis mnoho naraz... preto velmi opatrne, ked s tym zaciante. Ja to uz pouzivam roky, viem presne, nad aku davku mam uz problemy, nesmiem zobrat viac ako 6 kvapiek naraz. Ale na zaciatku treba zacinat od jednej.

alcarin

Ahojte, tak pridávam skúsenosti k mms kvapkám aj ja. Začal som ich užívať vo februári (2017). Už po mesiaci sa mi začal strácať ekzém z prstov na ruke, ktorý som nevedel zlikvidovať dva roky (pomocou rôznych prípravkov, či už od doktora alebo prírodné, rovnako nepomohol ani prírodný liečiteľ - iba na krátke obdobie). Teraz, po dvoch mesiacoch je už ekzém preč a ostala len trošku suchá pokožka, no najdôležitejšie je že sa mi na tom mieste už konečne tvoria aj papilárne línie (cestičky odtlačkov prstov). Okrem toho sa mi zlepšila aj pleť na tvári a trávenie. Z jedla mi už nebýva tak ťažko, neláme ma vkuse počas dňa do spania, ráno pri zobúdzaní mi nie je zima ako predtým každé ráno. Zmizol aj stres (možno nemá súvis s mms).

Pre tých, ktorí nevedia koľko ich brať, odporúčam jednoduchý plán: začať s jednou aktívnou kvapkou. T.j. kvapka 25% roztoku chloritanu sodného a do toho kvapka 50% kyseliny citrónovej do suchého pohára. Následne počkať aby to spolu zreagovalo - zožltne a bude to smrdieť (cca. 10 sekúnd). Potom zaliať vodou a vypiť (3 aktívne kvapky si zalievam 1,5dcl vody). Na ďalší deň spraviť dve aktívne kvapky (2 kvapky chloritanu a do toho 2 kvapky k.citrónovej). Max. je doporučené vraj 3 aktívne kvapky za hodinu. Čiže v prípade 10 aktívnych kvapiek to bude 3+3+3+1 (vždy po hodine). Tento "nápoj" si môžete spraviť aj do džbánu s viacerými aktívnymi kvapkami a počas dňa postupne piť. Ak vám bude z nejakého množstva kvapiek zle, ďalší deň ostaňte na rovnakom množstve alebo jednu aktívnu kvapku uberte. Max. za deň 30 aktívnych kvapiek. Ja som na 26tich aktívnych kvapkách a už to ani nepociťujem žeby to so mnou niečo robilo :). No cítim sa podstatne lepšie. Odporúčam všetkým. Je to vhodné aj ako prevencia. Prípadne vyskúšajte, ak Vám z toho bude zle máte nejaké zdravotné problémy. Ak Vám to nič nebude robiť tak ste očividne na tom dobre.

PS: kvapky pridávajte postupne, nepreháňajte to a pripravte sa že sa z toho môžete aj pozvracať a dostať poriadnu sra*ku (to je ale dobre).
PS2: 100ml chloritanu alebo k.citrónovej stojí od 5 do 8 eur - kupujte v sklenenej flaštičke, napr. tu www.mmskvapky.sk

BJ

Tie Nemecke videa su zaplatene, absolutna hroza.
MMS je bielidlo, ano, chloritan ma tie vlastnosti. Ale napriklad sol tiez vie vyzrat topanky a pouziva sa to ako posyp... a preto ju nemam jest?
Uplne pre idiotov argumenty.

Najviac ma dostal ten zaplateny doktor, ako klame, ze su to hlieny, a pritom ide o mrtve cervy. Krv je v nich preto, ze boli prisate na crevnu sliznicu a teda jasne ze maju vnutri tela krv, ktoru nasaju. Mnoho parazitov vysava krv z crevnej sliznice. Zaplatila si to farmaceuticka lobby, lebo MMS moze nebezpecne ohrozit zisky farmaceutickeho priemyslu a sposobit prevrat. Je to teda fakt nebezpecna vec... pre penazenky farmaceutov.