Ktory cist.gel je najvhodnejsi na zmiesanu plet s akne???

Príspevok v téme: Ktory cist.gel je najvhodnejsi na zmiesanu plet s akne???
kamoska:D

ahoj!nasla som 4 vyhovujuce cist.gely na zmiesanu plet s akne(lahsia az stredna forma)
pouzivala som la roche posay-efaclar,ten bol super,ale cena pre mna prilis vysoka:(
teraz mam Dermacol GOMMAGE,tam mi vadia tie jemne zrniecka,nikdy nejdu poriadne zmyt,kedze to neni cisto gel,ale gommage

tak som objavila tieto 4,vyhovuju mi vsetky 4 a neviem sa rozhodnut,ktory z nich je najlepsi

1.Balea Young-Wash gel 150 ml(nemam link)ale je to gel od balei z radu na akne tusim Soft+Clear:Dkamaratka si ho pochvaluje,vraj ma chladivy ucinok,ale o balei citam negativa-vraj prechcemizovana kozmetika,vela parabenov...

2.AB AQUAFIT www.ab-cosmetics.com
obsahuje ZINOK:Da ma hydratacne ucinky:D

3.AB BALANCE
www.ab-cosmetics.com
obsahuje cajovnik,ktory je ukludnujci,protizapalovy,...

4.AB YOUNG
www.ab-cosmetics.com

tak myslite,ze ktory?mam naozaj problem s vyberom cist gelu,plet.vodu pouzivam AKNELOT od hellady,krem zmatnujuci AB Young

Mirrrka

Cistiaci gel od Alpha-H TRIPLE ACTION CLEANSER je top! Antibakterialny, upravuje mazotok pleti, ale zaroven nepresusa plet, co je velmi dolezite.

monca813

hm pisete uz je tu tak vela tipov, ze sa ani neviem rozhodnut :D a ktory z nich je vhodny aj na dost citlivu plet?

melon

Kamoska, ja pouzivam Garnier gel, ale to je vlastne aj piling a maska v 1, takze tam su take zrniecka a ty take nechces. Mne to praveze vyhovuje,zda sa mi, ze mam menej ciernych bodiek :D Potom mam este doma L´Oreal Pure cistiaci gel, ten je bez zrniecok. Ten garnier stal 3 € a L´Oreal nieco vyse 4€. Mam aj cistiacu vodu Garnier a potom si dam na tvar krem AB, taky modry,ten je tiez dobry.
Boze, Sirius, ved je to jej vec aku kozmetiku pouzivam,nehraj sa tu na neviem akeho snoba. Lebo ty ked si bola pubertacka,tak si pouzivala kozmetiku ako Estee Lauder alebo Chanel,vsak? :D :D :D

lienka48

ahoj...ja pouzivam cistiaci gel od Nivey-Visage young,stoji do 4 euracov.Ma prijemnu jemnu vonu a som s nim spokojna

sesinka

kamoska vobec si nevsimaj toho siriusa,je to nejaky homos..Poradim ti ja mam tiez mastnu a porovu plet,pouzivam Garnier gel na hlbkove cistenie porov,je teraz novy na trhu,a je super,zmensil sa mi pocet vyrazok a uz sa mi moc nemastni plet

kamoska:D

prepac,ale ja som sa naozaj snazila nieco si najst,ale miesta kam chodievali zvycajne studenti cez leto,teraz obsadili dospeli,ktory su nezamestnani-toto mi potvrdili vo viacerych podnikoch,kde som bola.

okrem toho urcite nie som prizivnicka rodicov,zijeme od vyplaty do vyplaty a som rada,ze mame vobec co jest takze ich nebudem pochopitelne otravovat s drahou kozmetikou!!!som vdacna,ze si mozem z vreckoveho dovolit aspon lacnu!!!