Ktore lieky a kremy ucinne na mykozu, kvasinky su dostupne bez lekarskeho receptu?
volne dosptupne lieky
od jula si vies kupit Mycomax tabletu, cca 5.5 eur, na zjedenie, ta ti vykynozi mykozu systemovo, teda ak ju mas aj inde vtele ale nevies o tom, tak to zabije.... a uz davno sa da kupit Canesten/alebo Candibene, nepamatam/kombi pack, teda tabletka aj krem v jednom balicku.....
A ešte pri každom výplachu použi novú striekačku. Kup si ich tak 10-20ks, su lacné.
Ja som si kupila v lekarni striekačky (10 ml) do pl deci vody daš asi štvrť malej lyžičky sody biikarbony, naberieš do striekačky a dať dnu. Troška počkať, môže to aj trocha štípať, ak máš kvasinky alebo niečo podobné. Mne zmizli problémy do dvoch dní a už pol roka som OK.
Výborné su vyplachy aj striebornou vodou, ale ta už nie je bežne dostupná. Inak po sode sa mne hneď uľavilo, to je neopisatelny pocit :)
ako sa robi ten vyplach????
Mne pomohol výplach obyčajnou sodou bikarbodou. je to zazrak. Plus som si davala Canesten krem. ale ta soda bikarbona zabrala perfektne. A obmedz sladké a kup si dobré probiotiká.