Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam ju ako opuchnutu

samotqa

a holis sa? :D ked som si to precitala tak som skoro odpadla. este nad taku vecou som sa nezamyslela nikdy. tucna suska. ax boze. tvoj xalan je mimo. asi nejaky vyfinteny metrosexual zamerany len na seba. pane boze. jeho ma tak zaujimat ci tu susku mas a ne ci je tucka alebo je to len koza. no fakt sa chytam za hlavu.

mimika

to nikto naozaj nevie ako by som to mohla odstranit,spevnit,alebo nieco s tym urobit.Nie operativne!Vsak poradte velmi mi na nom zalezi

tyhfle

akoze mimika nechcem ho nejak sudit ked ho nepoznam, ale podla toho co ti vravi je to dobry idiot a nie dost dobry pre teba.ak ti vytyka nieco za co nemozes a nemozes to nijako ovplyvnit ani zmenit tak toho asi v hlave moc nema. mne by moj priatel nikdy nic take nepovedal, aj keby si to myslel, uz len preto, lebo by vedel ze by ma to trapilo tak ako to teraz trapi teba. a to by urcite nechcel, kedze ma ma rad..

posulka

Neviem, či Tvoj partner je pre Teba vhodný. Zváž to, lebo môžu prísť iné problémi a neviem, či potom bude pri stáť. Každí má nejaké chyby alebo nedostatky, a neverím, že ten Tvoj priateľ je dokonalý. Tak sa s ním skús porozprávať, prípadne mu tiež vytkni nejaké chyby (napr.malý penis alebo priveľký...) Držím Ti palce!

mimika

velmi sa mu chcem pacit,a to ze ju mam taku aku ju mam tak to sa mu zda neesteticke.Neviem co mam robit som zufala.Dakujem aj za povzbudzujuce odpovede :)

tyhfle

pocuvaj a podla tvojho priatela maju tucni muzi spravidla vacsi penis ci co???akoze takato odpoved od neho, ze si tucna pri tvojich mierach, by ma fakt nas...la!!!

pišta

Každá oblina na ženskom tele na správnom mieste sa chlapom páči.
A ešte ako!
To miesto, o ktorom píšete, je teda set-sakramentsky správne miesto :-)))

mimika

dakujem vam babenky.Ak sa najde nejaky chlapec ktory by sa k tomu vyjadril tak by ma to velmi potesilo.Ci uz to bude pozitivne alebo negativne.Diky pa pa

pisulka

Ahoj! Aj mnňa to niekedy trápilo a cítila som sa trápne, hlavne keď som si musela obliecť niečo obtiahnuté(plavky, tepláky..)Teraz to už ani nevnímam, pretože môjmu priateľovi sa to fakt páči a myslím, že je to aj bonus (to by som tu nerozpisovala). Aspoň podľa môjho partnera je tučnejšia po sexuálnej stránke lepšia ako chudá (má 32rokov a nejaké tie skúsenosti za sebou).Aj predchádzajúci partner mi to vravel. Tak zahoď starosti a buď na ňu hrdá.Dobrú pišurku nemá hocikto!