rada by som sa vas nieco opytala a ak budete niektori ochotni, budem rada, ak mi odpoviete.
ak ste boli na sone, ktore dopadlo v poriadku, mozu sa vylucit problemy s oblickami a problemy s pecenou?
ak ste boli u svojej obvodnej lekarky, ktora vas pocuvala a povedala, ze je vsetko v poriadku, mozu sa vylucit problemy so srdcom?
prosim, ak mi viete dat odpoved, budem moc vdacna.
oblicky, pecen, srdce
kazdy test ma urcitu rozlisovaciu schopnost, tj je nepresny. Na sone nepoznas zapchatie ciev a objekty mensie, ako milimeter-dva. Nevidno na nom ani zapaly. Sono je vseobecne dost neprehladne a vselico nemusi na nom byt vidiet.
Takze odpoved na dve otazky je, ze napriek tomu, ze sono nic neukaze, moze byt v tele problem, ci uz v ladvinach, peceni alebo na srdci.
Na to su rozne testy a kazdy z nich nie je 100%
Ako kuriozitu mozem spomenut jedneho mojho zakaznika, ktory presiel kompletnu zatazkavaciu skusku na srdce, s holterom na beziacom pase a schodoch, lekar mu dal 100% bezchybne na srdce, a 5 krokov za dverami ordinacie, ked odchadzal od lekara dostal masivnu srdcovu porazku. Na stastie to prezil, ale to len ilustruje, aka je nepresnost a nedokonalost vsetkych diagnoz.
RNG, velmi pekne dakujem..
ale predsa len, nevedel by mi niekto konkretne odpovedat na moje 2 otazky?
Kazdy organ sa postupne zanasa, cevy sa pokryvaju nanosmi, cirkulacia zhorsuje az je z toho problem.
Lekari neadresuju cistenie ciev ani jednotlivych organov, cakaju, az sa poskodia alebo zlyhaju. Potom robia diagnozy(na zahori by to nazvali"s krizkem po funuse")
Cievy treba cistit lecitinom 1 az 2 krat tyzdenne plna lyzica.
Na srdce je dobre brat vacsie davky vitaminov C a E(3 gramy/400IU), ktore prispievaju k vyrobe kolagenovych vlakien, co je konstrukcia vsetkych organov, najma srdca.
Pecen treba detoxifikovat, aspon raz rozne pouzit protokol dr Berksona, 3 tyzdne. Pripadne riedit zlc a zvysovat jej tok ciste branim sylimarinu, co odmori pecen, zabrani tvoreniu zlcovych kamenov.
Ladviny cisti dostatok vody, v pripade kamenov sa daju rozpustit cajom z byliny chanca piedra.
Na creva je samozrejme vlakniny a probiotika, na zaludocne travenie kyseliny a enzymi.
nevedel by mi niekto odpovedat?