Ahojte.
Máte niekto skúsenosti s tetovaním cez jazvu? Je to možné? Pred 15rokmi som bola na operacciu slepého čreva. Jazva je pekne zahojená, akurát je dosť vysoko a vyditeľná, čiže hlavne z estetického dôvodu.Dík
Tetovanie cez jazvu
Hahahahaha
Zaujal ma nazov temy
Hahahahaha
kamartka si dala tetovanie na jazvu po slepom creve vraj ju to nebolelo jazva musi byt poriedne zhojena teter ju ale upzornil ze je to velka bolest zalezi aj od toho aka je ta jazva ale v kazdom pripade kazdy clovek je inak citlivy a kezdeho to môze boliet inak nakoniec. Jazva je zive maso ja by som do toho nesla
najlepsie ti poradia v tetovacom studiu, ale urcite to nebude problem. ja mam 1 znameho, co ma tetovanie cez 20 materskych znamienok
ahojte,tiez mam rovnaky problem,bola som na operacii slepeho creva a ostala mi jazva,ktoru by som chcela pretetovat...vraj to ide,ale je to dost bolestive,neviem...tiez by ma zaujimalo,ak s tym niekto ma skusenost,napiste
ahoj nemam s tym skusenosti ale mam podobny problem...pred par rokmy som si dala odstranit dost velke znamienka na chrbte hlavne koli tomu ze sa mi nepacili a boli aj podrazdene zo solarka a mam tam teraz nepekne jazvy a tiez by som si tam chcela dat tetovanie ale neviem ci sa to da alebo ci sa to moze:((