boli ste neverni a ste stale s tym dotycnym?a chcete to tajit az do smrti?

Príspevok v téme: boli ste neverni a ste stale s tym dotycnym?a chcete to tajit az do smrti?
milovna

chcela by som vediet ci dokazete neveru tajit.boli ste neverni a ste doteraz s tym dotycnym?stala sa mi taka vec ze som bola na zaciatku neverna priatelovi az tak,ze som sa vyspala s inym,ale s takym s tylom,ze sa mi po case sprotivil.je to na dlho,ale teraz je doba ze sa strasne milujeme a zpoziadal ma o ruku a ideme sa brat a stale mam na mysli co som kedy urobila.tak ma to strasne zere,ale nemozem mu to povedat iba sa trapit.mali ste aj vy take nieco?ze ste boli neverni a doteraz to ten dotycny nevie a ani nebude vediet nikdy?

martin82

Suhlasim s RNG, nemusi vediet vsetko a len by to ublizilo obom. Poznam dievcata a aj chalanov co podvadzali pred svadbou a po svadbe uz nie. A poznam aj takych, co dlho dlho nic a ked podviedli raz, uz to slo stale...

bibba

pokial si uwedomujes ze to bola chyba, a to nikdy wiac uz nesprawis, tak to aj ako chybu ber a ked tuzis potom aby ste sa zobrali tak si to nepokaz tym ze xces byt welice cestna a powedat mu celu prawdu, naco mu to uz teraz wesat na nos? a co ked aj on ta niekedy podwiedol? nikomu nemozes werit na 100 percent... bude to len twoje tajomstwo. si len clowek. kazdy moze sprawit nieco, co potom welmi olutuje. urcite aj teba raz niekto sklamal. alebo len sklame este... neber to az tak tragicky.

doubledog

neboj, ked sa zoberiete, jemu dlho vernost nevydrzi :)
v podstate mas iba mierny naskok
a mozno ani to nie, len on ako chlap urcite nerozmysla nad tym, ze prizna neveru

fialocka

nehovor mu to. ako pises, situacia sa stala na zaciatku vztahu. je to minulost, sustred sa radsej na buducnost s priatelom. Zbytocne mu tym ublizis. Svoj cin si ocividne olutovala. skus priatelovi napisat list o vsetkom, co by si mu o tej situacii chcela povedat a potom ho vyhod. priatelovi ho samozrejme neukazuj. Dostanes to zo seba von a ulavi sa ti.

meForMe

No ja som bola neverna..nevyspala som sa s nim,len sme sa bozkavali ale s takou vasnou s akou som sa ani s tym vtedajsim nikdy nebozkavala..od tej nevery som sa nedokazala pozriet vtedajsiemu pozriet do oci,nepovedala som mu to,asi by si to hodil,jeho ego by to neprezilo..radsej som sa s nim rozisla..je to tak lepsie..

kajka01

v tomto pripade naozaj maju pravdu ostatni...kebyze si prestavim ze by mi priatel povedal ze kedysi na zaciatku ma podviedol a ze ho to skrie tak by sa mi asi zrutil svet a pochybujem ze by som dokazala verit ze to bolo "len" vtedy a dalsia vec ze ma tak dlho klamal...takze v tomto pripade byt ticho...

dolce

Poznám to veľmi dobre lebo prežívam niečo veľmi podobné. Trápim sa preto a zožiera ma to každý deň, ale nedokážem sa zmieriť s tým, aby sa mi zničil vzťah pre MOJU hlúposť, ktorú ľutujem ako nič v živote. Svojmu priateľovi som to nepovedala a ani nikdy povedať nemôžem. Som si vedomá, že týmto by sa všetko zničilo.

la femme

nepovedat a vyhodit z hlavy..si si velmi dobre vedoma, ze si spravila chybu a uz vies, ze to nikdy nespravis. zadostucinenie si uz dostala a to tvoje vycitky svedomia. nebudes predsa riskovat, ze by sa vas vztah teraz pokazil, minulost je minulost, hlavne, ze si sa poucila ;)