Ludia mam taky problem... v sobotu idem na jednu brigadu, myslim ze by to nemalo byt nic takze.Je to jedno sportove podujatie.Takze malo byt to byt v pohode. Ale mna uz teraz napadaju tisic katastrof. scenaroov co tam mozem pokaslat.. proste ja neviem ci aj vy ste to niekedy zazili, ale bojims a ze nieco pokaslem ze tam budem na smiech alebo co ja nviem.. Viem ze si aspon zarobim a bude to skusenost ale aj tak mam hnusny pociit. A tot je asi stale ked mam ist niekde prvy krat alebo robit to co som este nerobila pred tym.. Stava sa to aj vam??? :((
Neverim si??
Za 3 mesiace 19..
kolko mas rockow, Mladirra?
Mladirra, trosku sa widim wtom co pises... ale prawe si citam o tej socialnej fobii a w tej sa tiez moc newidim... tam to je uz trosku prehnane. ja neodmietam wsetkych ludi
Niee.... soc fobilu by som za tym nehladala. casto praxujem v nemocnici a tam musim byt stale v kontakte s ludmi cize to nebude v tom.. Ale naozaj to bude proste len o tom ze si malo verim..
Vyskusaj si precitat o socialnej fobii, ci sa v tom nenajdes...
Musis si viac verit, ved nikto nie je dokonaly. Ak sa ti nieco nepodari, urcite nie si jedina na svete... kazdy robi chyby, dolezite je sa z nich poucit a zivot ide dalej... urcite to zvladnes. Drzim palce na brigade :)
LEn akosi zistujem ze tento pocit mi komplikuje kazdodeeny zivot ked mam nieco urobit... Proste mam asi strasne nizke sebavedomie alebo tak..
Noo hej.. akoze ze vraj som sikovna , ale ja mam pocit ze veci skor dokaslem ako spravim dobre.. :(
Je normalne ze sa bojis, kedze celkom nevies do coho ides. Ale to je iba neistota. Uvidis, ked tam prides bude to fajn a ziadny z tvojich strasidelnych scenarov sa neuskutocni :) Mysli pozitivne, si urcite sikovna zvladnes to.