Pobolieva ma v podbrusku

Príspevok v téme: Pobolieva ma v podbrusku
Limenaria

Nechcem panikáriť a utekať hned k lekarovi, tak sa najskor spýtam tu či niekto niečo podobne nemal....s priatelom mávam bežne nechraneny styk,ale dávame si pozor, no naposledny sme to skusili pocas mojich poslednych dni menstruacie uplne na ostro,...neskor som zacala velmi casto chodiť cikať, tak som išla na vysetrenie, či nemam nejaky zapal - nemam, cikanie neustupilo, tak sme kupili test(RAPID-udajne 98%spolahlivosť,ešte pred vynechaním menstruacie)vyšiel negatívny...teraz je to už týžden čo mi meška menstruácia(predošlu som dostala skor,bola som na dovolenke,tak asi zmena prostredia,ale nestavalo sa mi, že by mi takto meskali, aj som mala pocit, že mam všetky priznaky ako pred menstruáciou,a ona stale nechodí... dnes ma začalo tak zvlástne pobolievať v podbrusku,ani nie v podbrusku,ale tak uplne dole a sem tam mi býva nevolno,ale to tehotenstvo vylučujem,podla vysledku testu, neviete co ine by to mohlo byt?

Limenaria

Ahojte

tak robila som si test...vyšiel negativny(nerobila som si ho z ranneho moču,je tam písane že je celodenny) dnes je to druhý týžden čo mi meškajú, príznaky mám ako pred menštráciou počas celej tej doby,no ona stále nechodí a nechodí...lekárka ma dovolenku, tak budem muesiť počkať do budúceho týždna:(nechápem čo to je, nikdy sa mi niečo také nestalo:(

xixia

Limenaria... :o))tak sa teším že patríš k zodpovednejším ženám na tejto planéte...
Tak budem čakať do zajtra a zajtra tu kuknem či si napísala...bo ja už zvedavá...či sa pridáš ku mne... :o)) držím paľušky aby to bolo hlavne dobré...papi do zajtra

Limenaria

xixia - tak ja si predsa pojdem pre ten testík a zajtra rano si ho spravím... a ktomu potratu, moja, ak by som bola, na potrat by som rozhodne nešla, mam kamaratky ktore to podstupili a obdivujem ich, že sa dokážu baviť, našťastie sa poznám a viem predvídať čo by so mnou bolo keby niečo take spravím, a viem, že by som to nezvládla, neuniesla by som ten pocit, že som sa zbavila mojho dieťaťa, to je pre mna velmi silne puto, takže aj keby som,tehotenstvo a aj materstvo si budem užívať plnými duškami spolu s mojím drahým,ktorý,ako ho poznám, by už začal vyberať mena,ktore by sa mne rozhodne nepacili:) takže nech je vysledok akykolvek, ani jedno ani druhe tragedia nebude:)a dam vedieť:)

xixia

Linenaria...to sa ty vôbec nespoliehaj na výsledok testu...Ja som testovala tento mesiac každú chvíľu..aj s tým Rapidom...a stále bola jedna /...Mala som dostať menzes minulý štvrtok a nedostala som ani v piatok a v sobotu som testovala a boli //. Takže ubehol ani nie celý týždeň ako som sa testovala s / a zrazu //...Tie testy ti to tak rýchlo neukážu...aj ked sa tam píše že už po 5 dňoch od styku - to je blbosť a to ťi povie aj hociktorý gynekológ. Urob si ešte dnes test keď ti mešká a uvidíš...ako si na tom...Držím palce...nech to je pre teba OK...Ja sa z mojich dvoch // hrozne teším len sa bojím aby to dobre dopadlo...lebo pred tým to skončilo veľmi zle. Moja len ťa chcem poprosiť...ak náhodou budeš...a to dieťatko by si nechcela...nechoď na potrat...je to veľmi zlé...:o((To len tak na okraj môj názor...dúfam že ti nevadí...pa a potom sa ozvi ako to je :o))

Limenaria

lalaaa - test som si robila asi týžden po styku,lieky so nebrala žiadne,ani chora som nebola..rozmýšlala som, že počkám do piatku a potom si spravím test...
Karoline25 s tým cikaním som bola aj u doktora 2 krat som cikala do skumavky a nič mi nenašli,popravde ma to dosť prekvapilo,lebo podla vysledkov usudili, žetam žiadny zapal nie je a absolutne ich nezaujímalo, že chodím cikať aj 3x v priebehu hodiny,ach to nase zdravotnictvo

Karoline25

Limenaria
Ahojky, no ked si si urobil test a vysiel negativny tak to neznamena ze nemozes byt tehotna, ja som si raz robila test a jeden mi vysiel pozitivny a hned a to som robila druhy a bol negativny, ale v tvojom pripade by som skor povedala ze moze ist o nejaky zapal, ked si chodila aj casto cikat, aspon ja ked mam take problemy a meskaju mi tak to je tym. Mne napriklad niekedy meskaju aj 3 mesiace a nieje tam ani zapal, tiez tomu uz niekedy nerozumiem. Ale skus si este raz urobit test, a ak bude negativny, a mnestruacia sa nedostavi tak skus ist k lekarovi, urcite tam nieco bude

lalaaa

kolko dni po styku si si robila test?je mozne ze test to este neukazal a uz si bola tehotna,skus si spravit este jeden a uvidis vysledok ak je znovaq negat. tak chod k lekarovi.mozes to mat aj zo stresu,liekov...