Preco uz nic necitim,ked ma bozkava moj priatel,s ktorym som 6rokov??Co sa to deje?Stale mam s nim plany do buducnosti,stale ho lubim a neviem si predstavit svoj zivot bez neho!Preco sa mi s nim ani nechce milovat?;(Spoznala som niekoho,s kym su bozky nadherne,take,ako na zaciatku s mojim priatelom,neuveritelne,kam sa to stratilo??Ked ho podvadzam,znamena to,ze ho nelubim??Co sa to deje s mojim zivotom;(dokonca som zacala mat uzkosti a problemy s depresiou,viem,ze som na zivotnej krizovatke,ale ako dalej,,;(preco ten koho lubim,s nim nic necitim a tento novy mi zamiesal zivot,preco,..;(ma tu niekto podobne skusenosti??prosim,poradte,..nepoznate nejaku dobru vestkynu online??
Co sa to deje, ako mam vediet, ktory je ten pravy
ja zazivam nieco podobne, som s nim 3 roky a podviedla som ho a nie raz. Strasne tazko sa mi rozhodovalo, ci to ukoncit lebo sme sa k sebe vratili dva krat. Nikdy v zivote to nebolo take tazke, ale uvedomila som si, ze budem trapit seba a jeho. Nech si radsej najde perspektivny vztah, a nech je stastny. Ja som zistila, ze laska to asi nebude.......UKONCIT BUDE NAJLEPSIE RIESENIE
eweline12: neviem koľko máš rokov a či si mala pred 6 ročným vzťahom aj iné skúsenosti....ak chceš byť vyrovnaná a šťastná, musíš hrať s čistými kartami...podvádzaním ubližuješ najviac sebe....ak si dosť zrelá, musíš vedieť, že po 6 rokoch je vzťah iný než po pol roku známosti...a musíš poznať svoje priority, čo chceš od života a akého partnera pri sebe chceš mať....každý má chyby, ale ak sa rozhodneme pri niekom zotrvať, tak to musí byť pevné rozhodnutie, a kým máme toho druhého, nesmieme pripustiť ani len myšlienku na iného....ak si mladučká, tak sú Tvoje pocity normálne a už iba z úcty k priateľovi, ktorý môže byť starší, by si mala byť k nemu úprimná a povedať mu o svojich pocitoch...možno sa Tvoj problém vyrieši skôr než si myslíš....lebo ja by som na jeho mieste odišla od Teba hneď....základom vzťahu je dôvera a tú si narušila, nemala by som čo riešiť.....ale mám 26, vy možno menej...
mam podobny problem...viď v novych prispevkoch
nelubis ani jednoho z nich. keby si lubila, nemala by si problem sa rozhodovat.
ahoj eweline12,
ako to dopadlo?
Je to take strasne,..ked som s nim prilis dlho,chyba mi moj priatel a ked som s priatelom pridlho,chyba mi on,co to ma znamenat!??Viem,ze takeho dobreho cloveka ako je moj priatel uz nenajdem...mam strach z tohto noveho,keby to bola ozajstna laska tak by som nemala pochyboavt,nie?myslite,ze je to nejaky 6ty zmysel??ze mi radi,ruky od neho prec,..asi budem navzdy nestastna,nemozem zit bez romantiky a vasne,tak budem odsudena menit partnerov kazde 3-4roky???to je krute;((ako to ze niektori su spolu aj 20rokov!!??;(
Riesim nieco podobne, len som priatelku fyzicky "nepodviedol", ale v hlave mam taky zmetok ze by som sa z toho zblaznil. U mna to nie je len o zamilovanosti, ale aj o tom, ze s tou druhou sme si naozaj dost rozumenili, preslo kamaratstvo trochu dalej, je to super baba, no teraz je to uz asi uplne prec. Ten neoficialny partner ma tiez len jedny nervy:-) a zacne si hladat nieco rovnocene. Skus porozmyslat, ci si s tym druhym rozumies aj v inom ako v bozkavani, aby ti ten vlak neusiel.
na zaciatku je tam asi preto take vzrusenie, lebo je to take waau - doteraz sme spolu nic nemali a teraz sa bozkavame. Skratka, je to nieco nove. No a s tym, co si s nim 6 rokov, je to uz taka samozrejmost, nic nove. Ale tak to byva aj v inych vztahoch, laska sa vyvija, z prveho osialu sa stava akysi trvacny, krasny vztah a takto by to mozno dopadlo aj s tym "milencom". Tak radsej ostan vo svojom dlhodobom vztahu, ak ho lubis. A ak chces znova prinavratit do vztahu caro, tak skus nejako ten vztah okorenit, nepodliehat stereotypu...
eweline12 podla mna sa musis rozhodnut ze ktoreho chces. len ty najlepsie vies co k nemu este citis. ale hrat naraz s obidvomi to nie je dobry napad...
Asi by si si mala ujasniť čo chceš, koho chceš, prečo chceš. Ako po 6 rokoch je to pekne kruté, ale už si v tom dosť nebezpečne. Ostáva ti buď kašlať na "milenca", a vrátiť sa k tomu koho si 6 rokov ľúbila, abo ukončiť ten 6 ročný vzťah, a ísť k "milencovi". Samozrejme teraz bude každé rozhodnutie ohromne ťažké, a každé rozhodnutie môže mať veľmi nepríjemné následky. A prečo to tak je? Je to od chvíle, kedy si sa rozhodla riešiť iného chalana. Neviem aké sú okolnosti, nechcem nikoho z ničoho obviňovať, ale zaručene najhoršie čo môžeš urobiť je pokračovať v tomto "podvádzaní".