Indigové deti

mirka 23

pekná téma, počujem o tom prvýkrát. A sedí to aj na mňa :D Podľa mňa to sedí na veľa ľudí, každý sa v tom môže najsť, nie? To je ťažko takto určiť kto je a kto nie je indigové dieťa. Happi to pekne napísala.

doubledog

gabrielle, daj si pozor, komu o tom hovoris
ludia nie su schopni prijat odlisnost, ak si naozaj indigova, mas stastie, ze zijes teraz
pred par storociami by ta ludia ako koloidka upalili
ale ludia sa moc nezmenili, len sa zmensili ich moznosti ti ublizovat

a co s tym mas robit?

pride tvoj cas, zatial cakaj, rozvijaj svoj talent, a hlavne skus si zvyknut na to, ze ostatni ti mozno pridu divni

nedaj si nahovorit, ze si psychicky chora

happi:-)

indigove deti-nieje to ziadna choroba, niektori vravia, ze je to poslanie. Indigove deti byvaju vynimocne, naucia sa skor citat, pisat, nezaujimaju ich detske hry, radsej listuju encyklopedie, zaujimaju sa o dianie vo svete. Maju modru auru, su predurcene na vznik noveho ludskeho pokolenia, na vznik noveho, dokonalejsieho sveta.
Pytas sa, co s tym mas robit...vobec nic, zi si dalej svoj zivot, rob to co chces robit a nevyvysuj sa nad ostatnych

koloidka

Hebefrénna schizofrénia - Ide o chorobu rozvíjajúcu sa najčastejšie v adolescentnom veku a typické je pre ňu vzdorovité, nevhodné a necitlivé správanie, chaotické myslenie a nelogické, neočakávané konanie. Výrazným znakom je práve citový chlad.

Paranoidná schizofrénia
- mesiášske poslanie
- perzekučné bludy, bludy kontroly nad pacientom – málo logicky prepojené
- megalomanické tendencie + halucinácie (taktilné, chuťové, sluchové, zrakové)
- hlasy udeľujúce rozkazy,
- Poruchy myslenia
- Poruchy afektivity, vôle , reči.

ivvka

Neeviem preco na nu utocite.Ved ju ani nepoznate ,Gabrielle este som o indigovych detoch doteraz nepocula ja mam dvoch chalanov a aspon kusok z tvojho nadania by som prijala pre nich.

RERI

Netvrdis, len si to myslis...
V deviatich rokoch som si tiez myslela ze som vynimocna, lebo som nezapadala do davu..