Dobry den. Zistili mi streptokoka agalactiae v posve a som z toho nestastna lebo chcem otehotniet. Dr mi predpisala dalacin krem na tyzden,ale neviem ci to staci na preliecenie.Nemate s tym nejake skusenosti???Ako sa toho zbavit este pred otehotnenim?? Preco ho je tak tazke vyhubit,ze vraj sa to vrati.Pocuvam ze vraj tento streptokok zije na nas a v hrubom creve tak ako to ze to niektore mame a ine nie? Vie niekto poradit??? Dakujem
Streptokok agalactiae
ma noc
Spravna probioticka flora v crevach potlaci streptokoka agalactiae. Tiez roztok citricidalu je dostatocne silny na jeho vytlacenie.Citricidal v koncentracii uz 60 ppm(60 mg na kg) potlaci strep. agalactiae.
Rovnaky roztok mozno pouzit aj na vyplach. Takze horkac cez den(35 kvapiek do littra vody,vypit postupne cez den, a na noz silnu probioticku zmes s kuskom jablka. Pod silnou probiotickou zmesou myslin tie, co maju mnoho miliard(billions) z roznych kultur, ako napr velmi silna zmes Ultimate probiotics , ktory vyraba a predava spolocnost Swansomvitamins.com
perla 4, z vlastnej skúsenosti viem, že je veľmi ťažké zbaviť sa s. agalactiae. Liečila som sa opakovane asi 3 roky (v tom čase som mala IUT, potom som požiadala, aby mi IUT vybrali, bola som opäť preliečená celkovými antibiotikami aj do pošvy). Je dôležité nemať za celú dobu liečby pohlavný styk. Samozrejme dodržiavať hygienu, správne sa utierať(s predu do zadu). Po odstránemí IUT sa mi to nejak upravilo, chodievam na preventívne prehliadky. Po skončení liečby by Ti Dr. mala urobiť kontrolný výter. Neviem, či používaš gél na intímnu hygienu, skús sa popýtať v lekárni s Tea Tri olejom. Ja teraz používam z Avonu, som spokojná.