Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako sa odlubit ? prosim o pomoc

Príspevok v téme: ako sa odlubit ? prosim o pomoc
Boris128

Ahojte . V prvom rade nechcem , aby ste si mysleli , že sa tu chcem len vyrozprávať , alebo zavesiť vám na nos svoje problémy... chcel by som požiadať o nejaké rady , typy ...pomoc.

Stalo sa to pred pár rokmi. Bol som na lyžiarskom a zalubil som sa do jedného dievčaťa. Všetko bolo fajn boli sme kamaráti... v tom čase sa o nu zaujímal aj niekto iný, o čom som ja nevedel.. o nejaký čas som sa jej spýtal , či by nechcela so mnou chodiť atd ... ona sa však rozhodla pre toho druhého... velmi ma to zranilo , pretože to bolo prvé dievča , ktorého som sa to kedy opýtal.. bol som velmi smutný a prešlo pár mesiacov... potom som zbadal druhé dievča... bolo velmi pekné a o 3 roky mladšie...(bola to sestra tej prvej) ja som bol vtedy 9iatak a ona 6... tá prvá bola 8ačka. Moj kamarát ma presvedčil, nech sa jej spýtam či by so mnou nechodila , že to určite víde. Ja som to spravil a potom mi jej sestra povedala , že ona ma nechce a či už neviem čo mám so sebou robiť , že najprv ju a potom jej sestru atd... toto ma zlomilo... strašne som bol smutný, ved ja som nechcel nič zlé... odišiel rok odišiel som zo ZS a myslel som , že zíde z očí , zíde z mysle.. avšak nestalo sa tak... stále som na nu myslel , vždy ked som ju stretol , tak som citil , že ju lubim. Neskor som si snou aj písal par krat a tak... s jej sestrou /staršou/ som si to tiež vysvetlil a boli sme zas kamaráti.. a tak plynul čas a ja som odmietal iné dievčatá, ktoré o mna aj mali záujem ale ja o ne nie.. ja som chcel len tú jedinú.. o nejaký čas som ju videl s jej (myslím) prvým chlapcom.. bol som velmi nešťastný , že ním nie som ja.. a tak to išlo... stále som na nu myslel, zbieral jej fotky .. a dnes je to presne tak isto ako to bolo... prešli 3 roky a aj tak lubim iba ju... ked prejde okolo pozdravíme sa všetko ale cítim hned „motýle v bruchu „ , hned ako odíde hned som smutný , melancholický ... ak sa bavím s kamarátmi a zbadám ju hned ma prejde dobrá nálada , a myslím už len na nu... už rok je to stále horšie a horšie... som smutný, každý z rodiny sa ma vždy pýta čo mi je a ja im vravím , že nič že všetko ok... ale neviem už čo mám robiť.. ako na nu zabudnúť , či ako si pomôcť.. neviem , či niekto z vás niečím takým prešiel, ale ja už fakt neviem čo mám robiť.. ja viem , že na svete su milionkrat väčšie problémy a som hlupy a sebecký , ked toto považujem za „ problém „ ale ja si neviem pomoct... stale je to horšie a nechcem takto žiť. Prosím vás o radu.

tibike81

"plynul čas a ja som odmietal iné dievčatá, ktoré o mna aj mali záujem ale ja o ne nie"

chlape, toto ti vynáša titul totálneho magora.

Boris128

uff som nepochopil velmi o čom si písal sorry... nie je to moja spolužiačka , veď som písal ročníky... a mne nikdy nešlo o " strkania úda " nikdy v živote... ale o lásku

Boris128

afterlife : máš pravdu , nepoznám ju dobre... achh tiež som myslel na to, že keby som ju spoznal tak by som zistil , že je to uplne normálne dievča a nehodíme sa k sebe alebo čo.. lenže ja ju už podvedome kladiem na piedestál... a lubim ju možno preto, lebo v nej vidím niekoho , koho tam vidieť respektíve ju vidím takú aká chcem aby bola... lenže mne už je zo samého seba zle... ja som chcel už ísť aj za psychologom či kým ale nechcem sa priznať o svojom psy. stave rodine...

jajka001_

to co prezivas je uplne normalne kazdy si tym presiel len ty sa toho strasne moc drzis a to nie je dobre pre teba, treba si uvedomit realitu - moze to byt fajn dievca ale ziadny zaujem z jej strany nie je, tak asi nie je ta prava - hladaj dalej, a najdes dievca, s ktorou si naozaj sadnete a na tu predtym raz dva zabudnes.
prilis si ju idealizujes prave preto ze tam nic nebolo

tibike81

najlepšie zabudnúť. musí zísť z každodennej mysle. so spolužiačkami (a dupľom ńa ZŠ) to myslím nie je ani dobré, jednak "spoločnosť" a klebety, jednak potom vyššie školy, odchody z miest - nevyhnutné rozluky, pričom "žiadúce" prostredie školy ostáva + naviac intráky, už nevyhnutné chatovice, žúry, oslavy (18+)... nevraviac o tom, že skutočná vyspelosť na chodenie a lásku nie je často ani vo veku VŠ (a hovorme o priamej postupnosti), teda sotva už v čase pubertálnom (ZŠ, SŠ)...
(ide o osobnú skúsenosť a realitu. odlišné videnia a názory sú prirodzene prípustné. samozrejme, že aj ja si pamätám pokusy, ale boli to akurát významné "trapasy." najmä pre slečinky. preto je veľmi tristné predstaviť si chalanov strkajúcich údy do dievčat zo 7C. :-)

AFTERLIFE

A z akeho mesta si?
VIes, laska, to je nevyspytatelna vec...Si mlady a je obdivuhodne, ze si tak dlho zalubeny len do jednej dievciny, ktoru mozno poriadne ani nepoznas.
Vies, a mozno aj to je ten problem, ze ak by si ju spoznal, zistil by si, ze sa k sebe vobec nehodite, ze ste odlisni, ine nazory...
to vsetko ma svoju vahu a je to velmi velmi dolezite vo vztahu.
Zacni zit, to je moja rada, zit tak, ze jednoducho si to logicky zdovodnis preco to treba stopnut.