Je to úchylka ???

Príspevok v téme: Je to úchylka ???
AFTERLIFE

Pri priatelovi nedokazem byt dlho nezna, to by som sa musela extra premahat, respektivne dokazem, ale len po oragazme.
Mam stale chut na sex, nech sme kdekolvek, a ked sme spolu, niekedy je to na nevydrzanie... aj ked sa milovat nemozeme ale ta predstava je uplne vzrusujuca, ze niekto je za dverami.
Ked k tomu pride, nutim ho, aby mí robil zle. Skriabal ma, minimalne nechtami po chrbte, ostrymi predmetmi odmieta...ale mna to velmi vzrusuje. Nutim ho aj aby mi nadaval, ale nerobi to, ale velmi po tom tuzim, po tej tvrdosti, nesputanosti, po tvrdom sexe...a stale...
Niekedy sa neviem ovladat a pride to az do takych situacii ze ma na rukach modriny odo mna...
je mi to velmi luto, ale ked to pride, ja neviem... proste je to silne, ta neskutocna tuzba...

mam depresie od malicka, a som aj pasivne agresivna - to mi povedala psychiatricka ku ktorej chodim pre problemy s bulimiou a depresiami...

Poradite mi? Aky je vas nazor? Ale prosim, hlupe poznamky piste inde...

bejbe

a este chcem povedat ze to mose byt normalne...urcite si mala sex ,,nezny" ale mosno ta to prestalo uz bavit...alebo je to fakt tou nynfomaniou...no nebudem nic hovorit...uvidis precitaj si a posud...a hlavne sa o tom porozpravaj so svojim partnerom (:

Faith

za posledné dni som sa naučila dosť podstatnú vec a aj ju tu napíšem.. S CHLAPMI MUSÍŠ HOVORIŤ OTVORENE !!!! čiže bude veľmi dobré keď mu to povieš.. možno nebude reagovať hneď, a ty budeš z toho mimo lebo si nebudeš vedieť čo o tom myslieť, ale nechaj ho o tom popremýšľať a potom to môžete spolu prediskutovať a vyriešiť...:-)

niekto

ryssa tak sa snim o tom otvorene porozpravaj spytaj sa na jeho uchilky je velmi pravdepodobne ze nasledne sa on spyta to iste teba

v possteli je dovolene vsetko co sa paci obom partnerom

ryssa

som myslela ze je to normalne ale zistujem ze nie. bola som hanbliva ale byvali to zmenil a sa bojim ze as zo mna stava stale viac divoka a uchylnejsia zenska. teraz mam noveho priatela a pri bozkavani som ho zacala hryzt pridal sa aj on ,vrcal, hryzol a oblyzoval mi usta. bolo to najkrajsie bozkavanie ake som zazila, divoke zivocisne.. najradsej by som bola keby ma chytil a odviedol niekam do tmy kde budeme sami, divoko pomiloval od zadu, drzal za vlasy, fackal, skriabal, hryzol, to ej moj sen, paci sa mi milovanie v obmedzenych priestoroch mezi 2 murmi blizko seba, ked sa neda poriadne hybat, alebo na zemi ked citim celu leho vahu na sebe, ... som divna asi a netusim ci to on pochopi a sa bojim ze bude mat ine chute , lebo je stale nezny ku mne, aj pri bozkavani, to prve divoke sa uz nezopakovalo. ale ja chcem citit ze ma chce , chcem sa branit a on nech si ma vezme akoze nasilu..

abecedako

ale prosimvas!sex ma byt zalezitost jemna.. o neznosti. laske a porozumeni.. a nie o nadavani, bitkach a kricani.. na to su hadky alebo unosy... to kde sme?? v akej dobe?? zeby sa uz aj pri "druhom vyznani lasky(sexe) bilo, nadavalo?? pekny svet..

lulicek

AFTERLINE my sme stale s priatelom mali normalny sex..a niekedy som nad takymito vecami rozmyslala a dost ma to vzrusovalo tak som mu navrhla ci to nemozme skusit tak ,,natvrdo,,...skusili sme to a tak sa nam to zapacili ze sme si kupili bicik puta a taku divnu ved na oci zeby som nevidela...a hrame sa..raz je zly on raz ja..aj si nadavame..vzrusuje ma to a nie je to ziadna uchylka..neverila by si kolko ludi chodi po svete a ma SM sklony a ani to nevidno :) je to nieco uzasne no normalny sex je predsa len normalny sex ale taketo spestrenie je super :)