chlamýdie a bolesť v podbrušku

Príspevok v téme: chlamýdie a bolesť v podbrušku
dajka

Chcela by som sa nejakej z vas opytat,ci ste nemala skusenosti s chlamydiami. Zistili mi ich totiz pri vysetreni, taktiez mam mykoplazmy, vytok atd. Doktorka nasadila antibiotika, volaju sa Doxihexal, ale odvtedy ma pobolieva podbrusko, moze to byt tymi antibiotikami? a tiez ked som ich zacala brat,prvy den som mala uplne hnedy vytok. Poradte prosim

bea85

Ahojte,aj ja mam chlamydie:(.Chytila som to od partnera.Len neviem,mate i vy spolu s tym i urologické problémy,časté nutkanie na moč?Liečim sa na to už 2 mesiac,doktorka mi predpisuje opakovane Azatril 250mg.Neviem,mam pocit,že su neučinné.

suši

Tereza ak chceš vedieť viac pozri sa na www.chlamydie.info, je nás tam pekná hromádka ktorí sa liečime na chlamýdie niektorí úspešne iní zas menej. Je to celkom zložitá vec a bohužiaľ si na tento boj osomotená. Ale na tejto stránke si predávame skúsenosti s liečbou. Skús tam napísať. Drž sa Suši

vonkajsiavyziva

na vaše ženské problémy Vám pomôže Tangkuei je vyrobený hlavne z koreňov Archangeliky čínskej, ktorá je preferovaná pre vápnik, vitamín B, železo a horčík. A rumančeka pre jeho upokojujúce účinky. TangKuei ako taký sa používa pri problémoch s otehotnením, s výtokmi, s menštruáciou ako takou, so zápalmi, zápalmi svalov,... je vyvinutý pre ženy ako doplnok k strave. Mám s ním ja ako aj moje klientky veľmi dobré skúsenosti. Dávkovanie je 1 - 3 tablety denne, cena je 640 Sk/ bal ( balenie = 60 tabliet)Nepredáva sa to v lekárňach, je to distribuované jedine cez odborníkov.

tereza

mam podobne skusenosti ako vy.stale vytoky preliecovane Doxihexalom.v krvi plucne chlamidie.bola som v januari preliecenaatb na odporucanie plucnej lekarky.brala som ich mesiac.teraz som mala kontrolu.chlamidie mam stale ale vraj sa uz nemusia preliecovat pretoze nemam ziadne plucne obtiaze.tak tiez ako vy neviem co dalej.pouzivam len detske mydla,bavlnene pradlo a vytoky mam stale.

neviem

Máte gynekologické problémy? Skúšali ste uz svetelnú terapiu BIOPTRON? Poradím Vám. Napíšte na kryon01@centrum.sk, poprípade mi nechajte svoj kontakt. Spojím sa s Vami.

suši

ja ich vraj už nemám - bola som aj na laparoskopii kvôli tomu a výsledky sú negatívne ale problémy mi zostali. Neviem či ti mykozu vykultivovali alebo si len myslíš že ju máš, pretože chlamýdia býva prvotná a k nej sa často pridáva streptokok a kvasinky. Chlamýd. sa u niekorých ľudá lieči dosť ťažko. Ináč tie mykoplazmu sú rovnaké potvory ako chlamýdie. Neviem či máš aj iné ťažkosti teploty, bolesti klbov a pod. Ak nie tak si na tom ešte dosť dobre a tvoje liečenie by mohlo byť úspešné. partnera môžeš preliečovať ako chceš ak sa najpr sama nevyliečiš.

dajka

ahoj Suši, dakujem za prispevok,ty si nieco take uz mala? mne sa stale opakuju mykozy, preto na to prisli. Neviem vsak, za aku dobu tie antibiotika zacnu ucinkovat. Lebo mam pocit, ze mam zas mykozu a pritom beriem antibiotika.