Mam problem .. mam 15 rokov a s piatelom zijeme sexualne , lenze mne sex nerobi dobre... ked mame pohl. styk bez kondomu tak je to sice iny pocit ale nejaka slast to isto nieje... popripade mi treba mocit.. hmm . moze to byt ze som este mlada alebo mozem mat fakt nieco poskodene??.. inak klitoris funguje normalne :-P dakujem
Sex mi nerobi dobre
renatka7777 skús sa pri tom viac uvolnit a pouzivajte kondom :)
Slinili sme, gubrigovali , na sucho sme sli , s vybracnym kruzkom aj bez neho .. nevjm .. a navyse ked si strcim ruku do vaginy tak mam zo spoznej casti taku velku hrcku .. nevjem co to je.. je to makke a pri vacsom tlaku to boli .. hm :-*
Tak pouzite nejake drazdivejsie, ci mrazive lubrikanty. Alebo miesto lubrikantu, nech ho naslini.
Alebo si kupte vibracny kruzok na penis. Bude to stimulovat jeho aj Teba.
skor necitim tolke vzrusenie alebo tak .. .proste nic.. ked vyschne lubrikant.. tak je sucho .. no vsak ..nevjem .. nevzrusuje ma to sni nejako .
No, tak zacinat v 15tich je nejak priskoro. Potom sa nediv...
Ale taktiez - kondomy su dnes hadam uz skoro vsetky lubrikovane, takze to lepsie klze. Bez kondomu, ak nie si tak vzrusena, tak to drie a je Ti to neprijemne. Viac lubrikujte. Alebo ak pouzijete ako ochranu ten Pharmatex, ten uz lubrikuje sam....
Mala by si blizsie specifikovat pojem, ze sex ti nerobi dobre...myslis tym, ze ta nieco pali, boli alebo proste len necitis tolke vzrusenie, ako by si ocakavala? lebo v tom pripade to moze byt vekom...hovori sa, ze zeny dosahuju svoj sexualny vrchol az okolo 30-ky...clovek postupne dospieva, zistuje, co mu robi dobre pri sexe, co zle..chce to len cas...a az ti mozem odporucit, tak pouzivajte radsej stale kondom alebo aspon Pharmatex:)