Ranna tehotnost

Príspevok v téme: Ranna tehotnost
Bratwa

Ahojte, dufam, ze medzi vami najdem niekoho s podobnou skusenostou.
Dnes som bola u lekara, uz tri som mala pozitivne tehu testy a dnes mi prvy den meska menstruacia. Mala by som byt v 4tt.
S manzelom velmi tuzime po babätku uz dva roky, tak hadam bude vsetko v poriadku.
No, a tu je to s cim potrebujem poradit.
Lekar mi dnes spravil, vaginalne sono, povedal mi len, ze vidi zlte teliesko, ale plod, ze nevidi. No, a este mi povedal, ze mam zvacsenu sliznici.
Buduci tyzden idem znovu na sono. Myslite, ze je normalne ze este nic nevidel? Ani bodku???

tip

mišinkaaaa
Zavisi od toho, ake mas bolesti. Vela zien ma na zaciatku bolesti, akoby sli dostat menstruaciu. Pokial nemas krce, alebo nekrvacas cerstvou krvou /hnede spinenie moze byt, lebo si viac prekrvena/ tak by to nemalo byt zle. Najlepsie povie sono. Tak sa snaz viac oddychovat a nenamahaj sa fyzicky a ani nestresuj.

Bratwa

Zienky, volala som si uz aj vysledky z krvi...zevraj su negativne!!! A mne tehu testy silneju, doktor nechapal tiez. Nestalo sa vam daco podobne??
Pozitivne testy a krv negativna?
Tehu priznaky mam, ale som zufala, velmi si zelame babatko.

mišinkaaaaaa

pre tip...ahojky...áno??? pretože mne každý gynekolog povedal niečo inéé,,,tak neviem teda..ale bolesti mám každý deň

nikita8

Bratwa.....ahoj, nemusís sa vôbec nicoho bát..ja som teraz v 8. tt....a bola som na sono ked som bola v 5tom, skoro uz v 6tom a doktor nic nevidel len ten zltkovy vak.....hrozne som sa bála....ze nieco nie je v poriadku....a isla som na sono o týzden...a uz tam videl malinké ako mu bije srdiecko...tak sa neboj....vsetko bude ok... :-)

lilajka

Ahoj, je to uplne ok. Na 100% ho uvidi a to uz aj so srdieckom :-) v ca. 7-8 tyzdni, niekedy uz aj v 6 tyzdni. Ale mohol Ti to vysvetlit.
Zväcsena sliznica je normalna, taky je cyklus, maternica pocas periody narasta a pripravuje sa na zahniezdenie oplodneneho vajicka. Ak vsak vajicko "nikto" neoplodni ked mal na to spravny cas, maternica ho vypudi von aj s narastenou sliznicou = menstruacia. A cele to zacne odznova.
My sme tiez skoro rok "pracovali" na babätku a potom ked sa stale nedarilo, som na to prestala mysliet, zacala som zase aktivne zit, cvicit, prestala som sa ofukovat a sup uz to bolo. A teraz mame maleho 2,5 rocneho synceka LEA a ani jeden den nelutujem, ze sa padaril v ten den kedy sa podaril. Dokonca aj ked ma hnevy a je tvrdohlavy, tak som ta najstastnejsia mama na svete - ako kazada normalna mama - aj Ty taka budes. Podla mna 3 pozitivne tehotenske uz sa nemozu mylit. Mohol Ti zobrat aj lekar krv aby zistil ci si tehotna. Lekarov sa treba pytat, pytat, pytat,... Drz sa, nech to dobre dopadne a ked nie teraz tak neboj, coskoro to pride. Podla mna by si sa mala uchdzat o pracu v nasej firme. V jednom roku 4 tehotne z 8 zamestnanych zienok. A jedna pani k nam prisla na pohovor, ktora sa tiez trapila s otehotnenim, bola dokonca 2x na umelom oplodneni a neuspesne a pred nastupom zavolala, ze nenastupi, lebo je tehotna :-))).