stala sa mi strasna vec, bola som donutena ist na potrat, zabila som svoje dieta, najlepsie na svete, bola som v 9tom tyzdni, nedokazem sa s tym zmierit, boli to, trapim sa, prosim boha, aj malinke o odpustenie, su to len dva dni a ja uz teraz neviem zit. Keby mozem znova otehotniet? chcem dieta, musim mat dieta, potrebujem ho. Chcem naspat dusicku svojho malinkeho. Neviete po akom case mozem znova otehotniet???prosim poradte mi.
znova tehotna
Podobne to mala moja kamaratka, bola na potrate a mala vycitky svedomia, vsade videla toho maleho ked videla nejake deti hovorila mi moj syn uz by mohol mat tolko rokov, moja dcera by vyzerala asi takto.
Teraz je vydata ma dve deti a je stastna.
Bolo to az po dlhsej dobe od toho zakroku.
možno je to vtip...prípadne teraz prepínak z toho....že daná osoba si uvedomila, čo urobila....
Podla mna si tu niekto robi srandu. Bola si pred dvoma dnami na potrat a o dva dni nato uz chces dieta?
nedávno si bola na potrate a rozmýšlaš o tom kedy najskôr môžeš otehotnieť?
Dobrá negácia.....!!!!
Narodenie dieťaťa ti nikdy nebude náplasťou na výčitky svedomia, ktoré teraz máš....Pred potratom si si toto všetko v hlave mala urovnať..zvážiť všetko...navštíviť psychologa...a ten by ťa na túto reakciu organizmu, ktorý teraz mal upozornil...
Vieš aký je tvoj problém?
Žerie ťa svedomie...trápi ťa to čo si urobila, cítiš práznostu...pocit "nemám nič".
o 3 az 6 mesiacov, aby sa maternica anajma krcok trochu zregeneroval.
To ti najlepsie povie tvoj gynekolog..