Choroba?

Príspevok v téme: Choroba?
moncali

Mam jeden problém, ale velky! Mám uz 2,5 roka priatela ja mám 23 rokov a moj priatel ma 28! Nás problém spociva v tom, ze moj priatel nechce mat so mnou sex! Nemá nikoho, vsetky jeho predoslé vztahy sa preto skoncili! Uz sme nemali sex vyse 2 mesiace! Neviem co mám robit on o tom ani sa nechce porozprávat, a ked ano povie my len to ze som pribrala a preto ma nechce! Ale ked sme sa dali dokopy ani vtedy sme nemali taku intymitu na co by sa dalo povedat ze je to v poriadku a vtedy som bola stihla! Miluje ma to je iste, ale uz to nevládzem4 SOm mladá zena a neviem ci chcem mat vztah bez sexu! Vsak ked je situácia takáto potom ako to bude fungovat ked budeme mat 50-60 rokov! Velmi ho lubim, nechcem ho opustat, len neviem co mám robit! Moze to byt choroba? Ked máme sex tak je to uzasne, ale to je velmi zriedka! Prosim poradte my!

niekto

zlalucia nemasd kvasinky ?
myslim ze sa na to pouziva canesten spytaj v lekarni

moncali komunikacia je zaklad bez vycitania a nadavania sa snim o tom otvorene porozpravaj povec mu ze co ti chyba a ze chces vediet preco to nechce co ho trapi

povecmu ze sa onho bojis
...

zlalucia

ahojte mam taky problem,pred mesiacom som zacala citit stipanie a svrbenie tak som si myslela ze je to nejaky zapal pouzivala som vaginalne tablety ale po2 dnoch som pestala lebo to strasne stipalo.potom to preslo dostala som menzes a po tom asi po2 dnoch ako mi skoncil sa to opet cratilo.tak som si davala vyplachy a kamoska mi dala nejake lieky na zapal mechura.preslo to ale ked som sa odhodlala mat sex s priatelom tak to strasne bolelo potom stipalo citila som ako keby mi opuchla a necitila ju chvilu.potom som itila taku strasnu bolest ako keby vas niekto rezal nie vo vnutry ale dookola.poradte mi prosim kedze som mimo domova mam problem s navstevou gynekologa.dakujem