ked tancujete a vsetci iba na vas pozeraju

Príspevok v téme: ked tancujete a vsetci iba na vas pozeraju
tankia

Bezna situacia na hocijakej diskoteke. Tancujete a potom zrazu vidite, ze skoro vsetci, hlavne ti, co sedia, sa pozeraju len na vas. Znamena to, ze tancujete uzasne ze z vas nemozu spustit oci? Alebo smiesne az trapne a pozeraju na vas zo zabavy, co trapneho este vymyslite? Je mi jasne, ze do oci mi pravdu asi nikto nepovie. Preto sa to pytam tu. Nekladla si z vas niektora niekedy tiez tuto otazku? Vdaka.

meForMe

a inak ked ja tancujem je mi fuk co si o mne myslia..tancujem od srdca a som stastna..vacsinou som jedna z prvych na parkete a potom ked sa to rozprudi tak sa odsackujem a pozeram sa an ostatnych ako sa dobre bavia:)

alzbee

Kedysi som mala z toho haluze, ze ako asi vyzeram, ked tancujem a nevedela som sa ani uvolnit, lebo som stale mala pocit, ze kazdy na mna pozera..ale to su vsetko len hlupe predsudky.V poslednej dobe to uz vobec neriesim. Dokazem sa super zabavit, vytancovat dosytosti a s kamosom sme ako najvacsi parketovi krali :D :D samozrejme, keby som sa videla na kamere, tak sa asi hanbim, ale ide hlavne o to, ze som sa super zabavila:))

max.gluteus

tankia: A co ti hovori usudok vsak, ked sa nekdo smeje a zaroven nekdo pozera na teba a hned v zapeti sa zacne rozpravat z kamaradom, ktory poukaze na teba tak je to jasne. Ked nekdo s teba nevie odvratit zrak tak to zas jasne. Dokazem odtrhnut zrak od trabanta? Ci od porche?

kofolaCitrus

ja si myslím že tancujem dobre:) najmä chlapy na mňa pozerajú takými milými očkami , sem tam ma pozvú na drink alebo odo mňa často pýtajú číslo na mobil:D a holky no je mi lúto ale len takým povrchným hlúpym pohľadom takže je to jasné,,,chlapom sa páčim, ženy závidia:P čo už tak to vždy bolo aj bude....veď nie nadaramo je čoraz viac najlepších priateľstiev medzi chlapcom a dievčaťom ako keď medzi holkou a holkou...:)

-moja rada- nevšímaj si to:) ide tu predsa o tvoju zábavu

damina

A co si myslis ty, ked sedis a pozeras na ostatnych? Presne to iste. Bud si o niekom myslis, ze nevie tancovat ale dobre sa bavi ( a kedze ty sedis unudena za stolom a len cumis na ostatnych, v duchu mu zavidis) alebo ten nikto sa super bavi a este k tomu aj dobre tancuje. Jednoduche. Mne je jedno ci sa na mna ostatny kukaju. Ked som bola v ...nastrocnom veku, hambila som sa, ale tancovala som. Teraz ked sa idem na diskoteku bavit, je mi jedno kto si co mysli, bavim sa ako viem a tancujem ako viem. Bodka.