Cawte mam problem so skratenou uzdickou...casto pali pri stiahnuti predkozky a je cervena...potreboval by som poradit nejakeho urologa v ke na ktoreho by som sa mohol spolahnut(pokial to robia urologovia aspon dufam teda :D)...staci keby ze mi date cislo ja tam brnken a spytam sa uz na ostatne veci...este jedna vec ja mam 17 ci s tym musim ist aj s rodicmi alebo si to mozem aj bez nich vybavit a ako dlho vlatsne potom prebieha hojenie?a obmedzuje to nejako pohyb?...thx dufam ze nekto napise
Odstranenie uzdicky
čaute.. keď sa mi postaví tak sa nestiahne sama predkožka a neviem či je moc dlhá alebo čo ... no za žaluď ju stiahnem v pohode ale ako náhle ju tahám ďalej tak mi uzdička tahá aj žaluď smerom dole.. myslíte že je ta uzdička krátka alebo je dlhá predkožka ??
Takže tommmy ja som bol na odsstránení uzdičky minulý týžden v utorok, mám osemnásť rokov a papiere som si podpísal sám. Kedže ty máš iba 17 musíš to povedať rodičom lebo si neni plnoletý a musia tie papiere podpísať oni. Zákrok trval asi 15 minút. Moc to nebolelo dá sa to v pohode vydržať. Platil som za to 40€ čiže nie moc vela. Aj ked to vyzerá teraz ešte nie moc dobre lebo tam je 8 štychov po čase povedal dokotor že to bude OK. Po zákroku ma to bolelo iba trocha tak hlavne ten prvý deň, ale je to v pohode. Teraz po týždni ma to trochu pobolieva hlavne ked sa postaví. Veľkou nevýhodou je že minimálne 3-4 týždne nemôžeš mať pohlavný vstyk a ani masturbovať. Ale ak ju máš naozaj krátku odporúčam ti si to dať spraviť! Neboj to zvládneš.
a stoji to 150€, lebo to nepreplaca poisťovna.
Lekarov si mozes najst na nete. Napriklad tu: www.zoznamlekarov.sk
ale aj tak je to maxi trapne prist za nou a povedat jej ze mam skratenu uzdicku a potom si mozem byt isty ze sa to dozvedia aj rodicia a proste...keby ze mate kontakt na nejakeho urologa v ke tak supnite sem ja mu zavolam a skusim to nejak dohodnut mozno to pojde...
ak je to rodinna znama, tym skor by si jej nemusel penis ukazovat, lebo by ti mala verit, ze si nevymyslas a rovno dat listok ;-)
ci pana to neje mozne obvodna je rodinna znama k nej nepojdem ukazovat penis...to ako bez jej listocku tam nemozem zavolat ze to potrebujem hej?
Mal by si ist svojmu obvodnemu lekarovi, ktory ti urologovi da listok. Sa mi zda, ze je to potrebne, kedze urolog nie je lekar prveho kontaktu ako napriklad gynekolog
mozes ist bez rodicov ale najskor k obvodnemu ..ten ta posle k urologovi.. objednaju ta do nemocnice atd.. hoji sa to 2 tyzdne.. a budes si to stale omaccat v repiokovom caji.. no pohyb to obmedzuje na tie 2 tyzdne.. nemozes honit =D ae tak..