Caute baby,chcem sa opýtat ci mate niekto skusenosti s novou atk Qlaira????
Este ju nemaju ani vo všetkých lekarnach a moc sa o nej nehovori.... Doktorka mi ju predpisala,je pravda že je na prirodnej baze a že nema vedlajsie ucinky ako ostatne antikoncepcie....?????
Nova antikoncepcia Qlaira?
noo ja beriem Qlairu uz piaty mesiac a je uplne super. ziadne vedlajsie ucinky len zo zaciatku spinenie ale to preslo do troch mesiacov ako mi povedala doktorka. a menstraciu mam od zaciatku vzdy druhu cervenu tabletku. ja som velmi spokojna
cawte baby chcela by som sa opitat ze kdy asi tak dostavate menstuaciu v ktorom dni uzivania tabletiek .... mam ju prvy mesiac predtym som mala inu a neviem asi ktory den by som mala dostat menstuaciu ..... dakujem
Ahojte baby. Ja Qlairu užívam už druhý mesiac,nie som s ňou moc spokojna. ZAčala som pociťovať nežiaduce učinky toho lieku už prvý mesiac. Mávam silne bolesti hlavy, začala som mať biely a ž slabo hnedý výtok, a hlavne zmeny nálady. Začala som byť dosť podráždená, nervozna,niekedy mam pociť, že ma nič nebaví. A je to dosť zlý pocit, keď si to uvedomujete a všimli si to aj doma aj priateľ. TAkáto som predtým nebola. Povedala som si, že eštte mesiac dva počkam.Uvidím podľa toho či mi to neprejde, je to individualne u žien,není zle napísať o tom
Tak ja som už ukončila prvý mesiac.. zatiaľ úplne bez problémov. Dokonca sa odvážim povedať, že pleť sa mi viditeľne začala čistiť.. Som zvedavá, či sa vylieči úplne. :)
Beriem qlairu štvrtý mesiac a spokojná nie som. Menzes som mala za štyri mesiace iba raz, ale za to krvácam hocikedy v strede balenia. A objavilo sa mi akné, čo som predtým nemala. Pozitívne je, že sa mi nezadržuje voda a nemám výkyvy nálad. Ale chcem si ju dať zmeniť za inú.
Podľa toho, čo som našla na nete a čo mi približne povedala lekárka, je to okolo 15 eur na mesiac.. 45 eur na 3..
a neviete kolko stoji?
ziadna prirodna ...je to taka ista chemia ako ostatne....nenicte si telo! Radsej si kupte pharmatex -je to mensie zlo......
Ahojte kocky, chcem sa spytat, ci mate niekto skusenosti s touto antikoncepciou a akne.. pomaha na akne alebo nema skoro ziadne ucinky? V pribalovom letaku som si precitala, ze to moze byt jeden z vedlajsich ucinkov, no u mna to bol jeden z dovodov, preco som sa pre antikoncepciu rozhodla.. tak teraz som v pomykove..