Ahojte chcela by som sa opytat.. ako chuti semeno?je to nechutne? alebo? dakujem
ako to chuti?
urcite je to individualne.. napriklad mojej priatelke to doteraz nikdy nechutilo.. teda nechutilo jej to pri jej byvalych, ale to moje je vraj nejake dobre a dost casto sa ho sama dozaduje, raz sme sa normalne pohadali ked ona to chcela a ja nie :-) ..no napriklad mojej byvalej sa to priam hnusilo a bolo jej s toho zle tak sme to vobec oralne nerobili... teda vies ako.. 100ludi 100chuti
Za ten ananás ďakujem :D
...ale nie, naozaj asi veľa záleží od stravy (píšu to všade) a taktiež, kto čo vydrží a znesie.
A takisto to je aj u báb (či už s chuťou mušličky alebo chuťou ejakulátu).
Ja som mala partnera, ktory mi to vzdy dal do ust...neskutocne sa mu to pacilo :) ale mne to veru nechutilo..robila som to pre jeho radost:) a teraz co mam partnera, tak mi to nedava do ust-vzdy, ked to pri orale uz nanho ide, tak mi povie:) Iba raz sa mi stalo, ze som nato mala chut...a bol z toho uplne vyhukany :-P...
a ked uz vieme ze ako to chuti, tak sa mozme spytat ci vam vobec chuti? ;-)
zavisi od stravy, ale zakazdym stravitelne
volakde som cital, ze ma taku slano-orechovu chut. ale je pravda, ze od stravy vela zalezi
No podľa mňa je semeno horko slané. Ale ak chalan papá ananás, tak potom ho má sladké. Odskúšanééé
To je individualne. U kazdeho to moze byt ine. Zalezi od cloveka, ako sa stravuje a tak iste, ake ma kto chutove bunky :)
Mne povedala priatelka, ze mam sladke :) Mozno preto, ze ranajkujem vacsinou ovocie.