Zdravim
pred 2 tyzdnami som podstupil ciastocnu obriezku. Uz to je celkom zahojene, daktore stehy vypadli ale na jednej strane penisu je ta predkozka strasne napuchnuta a nezda sa mi ze by sa ten opuch stracal. Doktor mi povedal ze by to malo zmiznut do konca leta a ked nie mam dojst. Prosim Vas neviete mi poradit ako sa zbavit toho opuchu skorej pretoze do konca leta nevydrzim bez sexu ... Dik
Opuch po obriezke
Po čase , keď sa všetko zhojí, sa stane menej citlivým.. Takže sa môžeš dlhšie oddávať milostým hrátkam :) tak isto aj pri masturbacii.. Ako sa vraví : Kto maže ten jede :) .. Na nete je o tom vela popisane , staci 10 minut a dozvies sa preco nie na sucho
co znamena dlhsie ? na sucho to teda nejde ?
uplne v pohode,trvá to dlhšie a treba namazať,navlhčiť.
mam otazocku ... ako masturbujete ked nemate predkozku ?
nooo teraz obmedzim macanie kym sa neutvori chrasta asi .. len po noci to byva cele krvave .. musel by som spat na chrbte a bez erekcie , ktoru neovladam ked spim.. taktiez sa mnohokrat prevalim v posteli a uz to je ublizene... viem ze chce vsetko cas .. dufam ze to bude fakt v poriadku..
Ja som bol v štátnej nemocnici,myslím, že si nemusíš vyčítať nič, určite ti ju spravili dobre aj v špitáli,je to banálny zákrok,hojenie je vždy individuálne a to odpuchne.Na tom mieste si to nemáčaj,nech sa utvorí chrastička a pod ňou sa to vyhojí,to týždňa to bude pekné a bez problémov.Len čistotu, aby nič nezačalo hnisať a bude ok.
je to iba pri jednom , ci dvoch stehoch , kde mi pri macani odpada chrasta, tak isto pri facovani aj v spanku pocas erekcie.. stve ma ten opuch uz , zda sa mi akoby sa vobec nezmenil k lepsiemu.. ale cestu do mesta by som mal zvladnut , sice pojdem ako pos*any ale nejako to prezijem .. ak sa to nezlepsi , to krvacanie , tak asi pojdem nazad do spitalu... lutujem ze som nesiel na sukromnu kliniku , ktora sa na toto specializuje , este po zakroku som sa pozrel na ich stranku a zistil som ze to je v tom istom meste kde som bol v nemocnici . ach .. blbec som ze som si to neprecital poriadne . dostal by som tam vsetky potrebne informacie aj pripravky na osetrenie , co mi v nemocnici nic nepovedali , ani nedali..
neviem, malo by ti to zaschnúť, utvoriť sa chrasta,možno to moc máčaš.Neviem aké ti dali stehy,ja som si ich povyberal sám v deň vybratia pri kontrole.
noo modriny su riadne..stehy som myslel ze vypadnuu .. ach jaj , netesim sa na vyberanie. prave po kamilkovom kupeli, ci po obviazani krvaca.. v mieste stehov , vsimol som si to aj prave teraz.. 20 minut mam obvaz a framykoinovu mast a obvaz je uz cerveny
u niekoho môže byť opuch vačší, takisto modriny,ale do týždňa zmizne,on už bude len ustupovať.Dôležité je, že to už nekrváca.Bolesť nebude ani pri ťahaní stehov.