PORADTE MI NIECO aby sa mi nieco stalo,NIE VAZNE,aby som sa dostala do nemocnice..ale len do takej beznej..ziadne ARO,CHIRURGIA,INTERNE A POD.napr ako dostat crevnu chripku??alebo tak...
prosim nemocnica
pochybujem ze by ti odmietla radu, ked je taka mila ako vravis - ved to nemusi trvat dlho. ak bude mat cas, tak budete kecat aj dlhsie, ak nie, tak ti povie.
povedz ze kamoska ma nejaky problem a hanbi sa ist k doktorovi, tak si sa prisla na to spytat ze ci je to vazne a ako to riesit. nieco si uz vymysli :))
a to mam tam akoze prist,zanou len tak a rozpravat sa snou??lebo ona ma nieco ine na praci ako somnou konzultovat kamosku :(
tak sa tam chod obsmietat a mozno na nu narazis :) chapem ze by si ju rada stretla ked bola mila, ale co dalej, ako si to predstavujes? keby si tam prisla s nejakou chorobou, tak co? raz by si ju mozno videla, prehodila dve tri vety - a co?
radsej vymysli nejaky problem ktory chces konzultovat len s nou, lebo jej veris - to je dost dobra zamienka, a budete o tom hovorit - povedzme o kamoske ktora ma nejake problemy - nech ti poradi lebo sa nemas koho opytat, mamy sa hanbis a podobne.
lenze ta sestricka ma primala a bola som snou prakticky len cez vecer,jeden den,resp.jednu noc,ale starala sa a myslim ze uz si ani nepameta:D
no neni to trapne. co si myslis ked chodia dakovat ludia doktorom ze im pomohli ze je to trapne? a mozes sa opytat ked tam nebude, ze kedy ma sluzbu, povedia ti.
ale ani neviem kedy ma ona sluzbu nemozem tam chodit kazdy den,,a okrem toho je to trapne
kup bonbonieru a chod za nou ze bola na teba mila tak si jej to kupila - urcite ju to potesi
na normalnom padiatria to neni odbor klasicka nemocnica jak obvodna lekarka:Dlen tam aj lezis
ale na akom? odbornom
na detskom oddeleni