ahojte, mam taky problem, takmer zakazdym ked ma priatel drazdi prstami, treba mi cikat..a casto mi aj "ujde" trochu....priatel je 100% chapavy v tomto..da podomna uterak, upraceme to..vsetko...len mi je to neprijemne..snazim sa nepit vela priamo pred "tym" a vzdy sa aj pred tym vicikam...ale aj tak...inak s tym nemam problem, len ked ma takto prstuje.. :( a je mi to dost neprijemne..viete mi poradit?
Cikanie pocas sexu
u nas je to us normalne ked ma moj priatel picha a chce sa mi cikat tak to vipustip aj pocas toho on us je zviknuty a paci sa mu to skus to vyskusat a napis ci sa to pacilo :)
Ale ja píšem zase to, že moja vraví, že to je orgazmus...lebo jej je po tom vždy...ako to ona vraví, že Wooow!
tak ale ved piseme, ze orgazmus to nie je
Baby, aj moju babu ked dráždim, tak strieka, tečie...a aj to smrdi...a je jej po tom vždy tak paradne, zaspi, je to orgazmus vraj, to mi ona vravi...
no to mas pravdu, ze sme na tom podobne, ale okrem vymienania si info o tom, nam to asi velmi nepomoze :o)
No ved to, mokry orgazmus rozoznam, toto je cosi ine, a mam to zakazdym, predovsetkym pri prstovani..a cela postel mokra.. vidim ze sme sa tom podobne..
a si si ista, ze je to moc? bo mne tiez nieco tecie furt zo mna, ale vobec to tak nevyzera, ani nesmrdi. ale zakazdym. a viem,ze to nie je orgazmus.hm