Koktanie

nepodstatne

S koktanim sa este nikto nenarodil. Je to recova vada sposobena sokom alebo nehode napr. naburanie auta. Koktaju najma chlapci. Zatial viac neviem, ale hladam vsade po nete.

sonny

ja somar nanpisal som mail takze kto vie nieco o hypnoze pre zajakavajucich..nech napise na sonny.sonny29@gmail.com dakujem

sonny

ahojte...som balbutista...zajakavam sa..mam to asi od zaciatku ZŠ...to je uz asi tak 15 rokov...vie niekto nieco hypnoze???ci pomaha a kde najdem odbornika???napiste mi prosim na mail...dik

jauška

mam krasneho syna s ktorym chodim na jednu špecialnu liečbu verim že mu to pomože . aje to liečba pomocou ktorej sa mu napravi mozgova kora. Zatial vidim velke zlepšenie .Ale musi doma cvičit dychanie

SHAKTI

zmurk stimuluj hrdelnu cakru- a to tak,ze si na nu prikladaj slabomodru latku,po pripade skus liecbu kamienkami, pre lepsie vyjadrovanie ti odporucam nosit tyrkysovu satku na krku,tyrkysova farba pomaha v lepsom vyjadrovani a komunikacii,plus snaz sa odstranovat stres,trebars meditaciami,zakup dobru meditacnu hudbu-da sa zadara stiahnut aj na nete,programuj podvedomie v tom zmysle,ze si hovor-doslovne opakuj a vtlc do hlavky-nekokcem!! mysli pozitivne,to jest,nemysli na to,ze budes koktat,lebo aj budes,mysli opacne..

zmurk

teraz to uz viem ovladat, ale v strese je to takmer nemozne...mam z toho depky, citim sa menejcenna, momentalne som nezamestnana a hladam si pracu, v torej netreba vela rozpravat aj ked mam vybornu skolu a som nadana

zmurk

ahojte ja sa zajakavam od mojich dvoch rokov, zlakla som sa vlastneho otca, ktory k nam nebol celkom najlepsi..tiez by ma zaujimalo, kde a ako prebieha ta hypnoza

kubos5

ja sa zajakavam od malicka,nevedel som sa toho zbavit.teraz chodim tri mesiace na klinicku logopediu,myslim ze mi to pomaha.robia sa tam rozne terapie.vela noveho som sa o tom dozvedel